2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد ب ...

سلام عزیزم وای اخه چرا؟؟ خیلی ناراحت شدم واست خیلی گریه نکن دوستم بیابغلم. 😭😭

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد ب ...

میدونم سخته ولی تورو خدا محکم باش.بلاخره نتیجه میگیری.حکمت خدارو درنظر بگیر.گاهی زمانی که برسه وخدا دری و به روت باز کنه بخاطرتمام درهای قبلی که برات بسته بوده خداروشکرمیکنی.ناامید نباش

اره بقول شماعزیزم درست میگی کافیه خدابخواد.. اره انشالله پیداکنی اگرهم نشدتهران ایشالله بره همسرت.&n ...

قربونت عزیزم الهی که به زودی به نتیجه برسی و مامان بشی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربونت عزیزم الهی که به زودی به نتیجه برسی و مامان بشی

ممنون عزیزم خواستی ازتهران بگیری بگوشماره داروخونه بدم شمام ترک یک دکترترک داره راحت میده واست چون شوهرمم ترکه فهمیده بود

عزیزم توکلت به خدا باشه. یک هفته اختلاف خیلی شایعه اصلا خودتو نباز. از ته دلم دعا میکنم نی نی ات رو صحیح و سلامت بغل بگیری 🙏🏻

ببخشيد کدوم مرکز تعيين جنسيت کرديد؟ توي مرکز ابن سينا، ميگن 95تا98درصد احتمال داره جنسيتي که ميخواي ...

عزیزم من بیمارستان بهمن رفتم ...دکتر هم میگفت ۹۷درصد همونی که میخوای میشه ...ابن سیناخیلی خوبه مامان ماهک اونجا انجام داده وخداروشکر پسملی تودلشه 

ذخیرم ۲.۸بود ...دکتر گفت با بالاترین دوز شروع کردم که تخمک بیشتری داشته باشی برای تعیین جنسیت ...که ...

واقعا! خسته نباشن

😕

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
وای چه عالییی خداروهزارمرتبه شکر خوشحالم برات, ایشالله چندماه بعدکوچولوت روصحیح وسالم بغل بگیری وانش ...

مرسی ممنونم عزیزم ...ایشالا تانینی من به دنیا بیاد شماهم باردارمیشی ولذت بارداریتو میبری