2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
الان که دیگه فکر کنم اصصصلا گیر نیاد  معلومم نیست مال کی باشه  میگم از دبی میشه برامون ا ...

اره ۳۰۰که اصلا نیست ...برای مادرشوهرمن انسولین دوستم از المان میفرسته تو یه پک سرد کننده نگه میدارن ...اگه آشنا داری ودقت میکنه طرز حملش مهمه که توی یخ باشه بگو بفرستن برات 

نازنین جون چون برای تعیین جنسیت بودی، دوز داروهات بالا بوده؟ چون شما مشکلی برا بارداری نداشتی میپرس ...

ذخیرم ۲.۸بود ...دکتر گفت با بالاترین دوز شروع کردم که تخمک بیشتری داشته باشی برای تعیین جنسیت ...که اونم بجای تخمدانهام روی  رحمم تاثیر گذاشت واندومترم ضخیم شد روز پانکچر کورتاژم کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جون از پروسه مام بهم میگی؟ اینکه اول ارولوژ دستور میکرو داد و شما بردی برا دکتر نصر؟ قبل از د ...

عزیزم من مام نرفتم ...بیمارستان بهمن میرفتم دکترمم قوامی بود ...دوستمون bikhial دکتر نصر میره ازایشون بپرس 

منم هماتوم  دارم این که نگرانی نداره به خاطر هماتوم گفت ممکنه دفع بشه؟

نه واسه هماتوم یه شیاف پروژسترون به دوتا امپولام اضافه کرد موقت اسپرینم قطع کرد...واسه ضعیف بودن جنین و قلب ضعیفش...نگران هماتومت نباش

خیلی اذیت شدی😮  دفعه آخر، مرکزت رو درست انتخاب کردی👏 منم دلم میخاد تحقیق کنم از مرکزم مطمین ...

مرسی عزیزم.میدونی فرضی جان خدا خودش بهترین راه رو جلوی پای آدم قرار بده.خداروشکر که آخرش برا من خوب شد.مرسی عزیزم.ان شاالله شما هم به زودی نتیجه تلاشهات رو بگیری.

خدایا شکرت  
4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد ب ...

توروخدا نکن اینطوری دیگه بدتراز سونویی که نوشین جون رفته بود نگفتن که ...خدانکنه این چه حرفیه مواظب خودت باش ایشالا که میمونه برات ...برای منم یه هفته عقبه تازه برای دوستم سن جنین ازپریودش دوهفته عقبه ...نگران نباش ...خداخودش حفظش میکنه 

بچه ها من فردا از اولمه بعد انتقالم هیچ دردی ندارم اصلا هیچ علایمی ندارم خیلی نگرانم کسی هست که جواب ...

فری جانbitabam نه دردی داشت و نه علایمی.مثبت شد.شما هم مثبتی ان شاالله

خدایا شکرت  
زده مشکل برادیکاردیا داره

عزیزم خیلی ناراحت شدم نگران نباش من یکی از اشناهام متخصص قلبه پرسیدم ازش میگه تا ۱۲۰ نرماله ولی اینطور نیس بگی وقتی ۱۰۰ه دیگه امیدی نیست 

امیدتو از دست نده برو به خودت برس استراحت کن 

خدا بهت داده خودشم نگهش میداره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام خانما من با سینال 27تخمک داشتم

دور اول ک سینال دادن داروخانه خیر ندیده وقتی گفتم یخچالیه گفته نه نیاز نیس منم یخچال نزاشتم  بعد پنج روز رفتم سونو 16تا تخمک داشتم 

خلاصه تو سه مرحله امپول های سینال.هاش ام جی.ستروتاید نوشتن.

27تا تخمک کشیدن ک اون 16تای اول نارس بودن بخاطر داروها.یی ک یخچال نبوده.از بین 11تا تخمک خوب 4تاش جنین شد.باقیش ب خاطر اسپرم رشد خوبی نداشت.تازه هایپرم شدم

دوشنبه پیش پانکچر شدم و پنجشنبه پریود حالا ماهه دیگه میرم انتقال

مکمل دارویی چی مصرف کنم من تو این یک ماه 

توروخدا راهنمایی کنید منو؟