2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045283 بازدید | 684447 پست
به دکترت هم گفتی؟؟ این با گونال تفاوت داره ها، اگر پرگووریس گرفتی دیگه تا آخرش نباید تغییر بدیا

واااای نه. 😱😱فقط دوتا ازش گرفتم بقیه گونال هستن. اینهارومیخوام روزای اول بزنم. 😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم زینب جان شما گفتی هر ۱۲تا گونال ۷۵ برابر با یه گونال ۹۰۰ میشه، درسته؟؟ پس چرا دکتر بهم گفت هر۵ ...

همونطور که زینبی جون گفتن ۴ تا ۷۵ میشه ۳۰۰ واحد پس ۱۲ تا ۷۵ میشه ۹۰۰ تا....من که دکترم اون موقع برام اینطور توضیحش داد...

احتمالا دکترتون اون روز خسته شده بود مغزش هنگ کرد یهو😉😉

از بچه ها هر چی سوال میکنم کی مام میره هیشکی جواب نمیده، حداقل یه نفر ک شرایط منو داشته باشه و شوهرش ...

عزیزم من نمیدونم مشکلت چیه اما همسرم پیش اطرج دکتر اورولوژ مام میره همسره دوستمم همینطور

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
4 میل بود...باید 7 هفته می بود سنش ولی 6هفته بود...دکتر گفت امیدی نیست...گفت خودتو اماده کن دفع شد ب ...

عجب دکترهایی داریما.حکایت دکتر نوشین شده.عزیزدلم اینقدر زود ناامید نشو آخه.یه دکتر دیگه برو.یا صبر کن 1هفته دیگه البته با آرامش به خدا این استرسا خوب نیست.دکترای ما هم عجیب قریب شدن به خدا

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اووف عزیزم ببخشیدگونال300تاچندروزمیزدی؟ من خیلی کم تونستم پیدا کنم اخه. 😫😫به سینالم جواب نمیده. 8ت ...

من ازروز اول زدم تا روز هفتم روزی ۳۰۰واحد ۱۵۰ صبح ۱۵۰ عصر ...عزیزم من دی ماه پانکچر شدم ۸تاتخمک داشتم ۶تاجنین شد تعیین جنسیت کردم دوتاموند هردورو انتقال دادم ومنفی شدم 

ستاره جون خیلی وقته که انتقال دادی که چرا ایقد ازمایشت دیر هست؟ شیطونه میگه بی بی چک بزن🙃🙃🙃🙃

اره شیطونه میگه ولی شوهرم نمیخره، خونه هم که زندانی ام😭

۲۰ شهریور انتقال دادم..

تا پنجشنبه باید انتظار بکشم..

دیشب بیست بار بیدار شدم از خواب از استرس عجیب بود برام🤔اخرش هم ساعت چهار صبح بیدار شدم..دیگه نخوابیدم..

نمیگذرند این روزها😞😞

آره عزیزم میدونم واکنش بدن با بدن متفاوته ولی برای آرامش دل خودمم که شده میخوام گونال پیدا کنم

بگرد ایشالا که پیدامیکنی ‌..دونه دونه برو داروخونه های بزرگ تبریز مخصوصا اونایی که شبانه روزی ان وداروهای مخصوص ای وی اف رودارن ..

بچه ها ضربان قلبش 100 بود که مشکل کندی ضربان قلب داره...یه هماتوم 15میلی متری هم داره...امیدی نیست ب ...

تی تی جون من پیش دکتر علیرضایی که رفتم، دو سه روز اختلاف من بود با سونو. دکتر بهم گفت تا یک هفته اختلاف هیچ مشکلی نیست. اما چرا پس برای من نگفتن ضربان چنده؟ ولی به خدا دلداریه الکی نمیخوام بدم اما واقعا فکر نکنم مشکلی باشه اصلا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره ز زدم همينا و گفت  بتام ١٠٠٠ الان افتادم به خونريزي😭 فك كنم نمومه  اره؟

روز چند هزار بودین؟

نه عزیزم من با خیلی از مریضای نصر در ارتباطم، خونریزی های عجیب و غریب دیدم ازشون ولی الان زاییدن 😂😂

اره ز زدم همينا و گفت  بتام ١٠٠٠ الان افتادم به خونريزي😭 فك كنم نمومه  اره؟

این چه فکریه اخه یه دوستی با بتای ۵۰ خونریزی داشت داروهاشو قطع کرد فرداش ازمایش دادم دوبرابر شده بود الانم نینیش سالمه استراحت کن وبه دکترت بگو شاید هماتوم داری ...استرس نداشته باش 

پس دیگه تونگران نباش عزیزم شماسینالم بزنی جواب میگیری. 😏من ذخیرمم کمه اخه. تبریزکدوم دکترمیری؟ همشه ...

نگران نباش توکل کن به خدا اگه خدا بخواد و اراده کنه سینال و ذخیره ی کم براش معنی نداره منم فقط برای اینکه دلم آروم شه و بعدا عذاب وجدان نگیرم دنبال گونال هستم وگرنه همه ی اینا وسیله ان 

بله عزیزم یه بار هم بهتون گفته بودم پیش دکتر موسی پور میرم.

اگه پیدا نشه شاید همسرم بره تهران از اونجا پیدا کنه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

@مامان_ماهک10   عزیزم من رفتم دکتر ..درباره ی واکسن انفولانزا پرسیدم گفت هروقت پیداکردی بیمارستان یادرمانگاه ببر زیر نظر پزشک تزریق کن ونیم ساعت همونجا بمون حالت خوب بود برگرد ...وگفت کسایی که به تخم مرغ الرژی دارن نباید بزنن ...