2777
2789

بچه من اختلال داره یه مشکلات شبیه اتیسم از لحاظ ارتباطی ضعیفه بلد نیست از خودش دفاع کنه هنوز حرف زدنش ‌پختگیه همسناشو نداره تا همین چند وقت پیش دروغ و فریبکاری بلد نبود با گفتاردرمانش یادش میدادیم چون اینا همش از مراحل رشد کلامیه تازه یه ذره راه افتاده دروغ میگه و میپیچونه فحشم بلده اما فحشای معمولی ولی به ندرت استفاده میکنه هفته پیش ناظمشون گفت پسرم تو ورزشگاه به بچه ها فحش و بد و بیراه گفته ازش پرسیدم گفت تو سرویس آرمین دهنشو اینجوری کرد داد زد برو اونجا بشین منم بهش گفتم وحشی .حالا امروز رفتم مدرسه معلمش میگه پسرم تو سرویس فحش داده اونم فحشای سطح بالا میگم چی گفته میگه خیییلی بد نمیشه گفت خودت تا آخرش برو  اصلا هنگ بودم از بچه ها هم پرسید گفتت همه اینا دیدن یکیشون گفت آره فحش خر و گاو داده .  .پسرم اومد خونه باهاش صحبت کردم اول که انکار کرد گفتم مدیرتون چرا گفت دهنتو بشور چون دیروزش میپرسید دهنتو آب بکش یعنی چی گفت چون دهنم ارده ای بود مدیرمون گفت دهنتو بشور کلی زیر زبونش رفتم اونم یه هر بار یه داستان میزد سر هم  تا آخرش گفت تو سرویس آرتان گفت من شکل چیم من گفتم هیچی بعد آرمین به خانممون گفت که من حرف زشت زدم به خانممون گفت برو دفتر آقای باقری هم منو برد تو دسشویی معلما گفت دهندو آب بکش

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

حرفاش قابل قبوله ولی بعضی حرفاش جور درنمیاد چرا آرمین دروغ گفته بعد هم ظاهرا چندتا از بچه ها گزارش دادن یعنی یه چیزی بوده ولی بچه من ازون فحشا بلد نیست

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا فحش و دروغ یادش میدن توی گفتار درمانی؟ چه عجیب،خب بعدا که گفتارش مثل همسن و سال‌های خودش سد چی؟ اون فحش و دروغ رو چطوری از یادش میبرید؟

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
دقیقا همچین حسی گرفتم

یعنی ممکنه علیهش جو درست کرده باشن برم سراغ بچه ها ازشون بپرسم جریان چی بوده❔

نمیدونم ولی خب بچه منم اولی هست یه سری بچه ها فحش های ناجور میدن در صورتی که والدینشون میگن بچه من از این حرفا بلد نیست درواقع بچه بلده و شنیده اما توی خونه جلوی مامان و باباش به کار نمیبره اونا فکرشم نمیکنن توی مدرسه به کار ببره اما بچه اونجا تحت تاثیر جو اون کلمات رو به کار میبره

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

دروغ و فریبکاری و فحش رو به اسم گفتاردرمانی و رشد کلامی یاد بچه میدادن؟ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مدرسه هادی می‌ره ؟ می‌دونن اختلال داره ؟؟ باید اولیای مدرسه حواسشون به بچه های دارای اختلال بیشتر با ...

مدرسه عادی میره و میدونن مشکل داره

نمیدونم ولی خب بچه منم اولی هست یه سری بچه ها فحش های ناجور میدن در صورتی که والدینشون میگن بچه من ا ...

خب این بچه شرایطش مثل بقیه نیست قطعا نمیتونه الان و به این زودی همچین حرفایی یاد بگیره

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
باید معلم دقیقا به شما بگه چه فحشی داده.میتونه حروف رو هجی کنه شما متوجه شی نه که دقیقا فحش رو به زب ...

هر چی پرسیدم زیاد توضیح نداد میگفت نگران نباش گفت اینستا میره منم گفتم گاهی میره ولی الان فکرشو میکنم هر بار بره جلو چشم خودمه اونم چندتا ویدیو آشپزی دسر هزار بار میبینه و استوریای خواننده مورد علاقش چیزی نبوده که بخواد یاد بگیره

اسی ببخشید میپرسم

از چه سنی متوجه اتخلال شبه اوتیسم شدی؟

الان پسرت کاملا حرف میزنه؟

درکش چطوره

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜