2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045383 بازدید | 684462 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه چرا دختر؟؟؟مگر تا حالا کم استرس کشیدی ؟فقط به اینکه قراره بغلش کنی فکر کن ،میگم کدوم مرکز بودی ع ...

من زیر شکمم گه‌گاه درد داشتم.الانم دارم.نمیدونم علتش چیه.

خدایا شکرت  
بسلامتی، سعی کن اصلا بهش فکر نکنی، رحمت رو گرم مگه دار، بِه رو کمپوت کن بخور نادری گیرت میاد، آواکاد ...

مرسی از راهنممایت عزیزم آره واسه دفعه قبلی اکثر این کارا رو کردم ک انتقالم مثبت شد اما خب سقط شد متاسفانه

ان شاالله نازنین جان.الهی دل همه دوستای خوبم شاد بشه.      

ملیکا جون خیلی بهت تبریک میگم...امروز که داشتم از رویان برمیگشتم وقتی رسیدیم به امامزاده ابراهیم برا همه بچه ها مخصوصا شما دعا کردم چون میدونستم آزمایش داری و چشم انتظار جوابی...

خداروشکر حاجتتو گرفتی عزیزم😘😍

ملیکا جون خیلی بهت تبریک میگم...امروز که داشتم از رویان برمیگشتم وقتی رسیدیم به امامزاده ابراهیم برا ...

ممنون عزیزم.زیارتت قبول باشه ان شاالله.خدا خودت رو هم حاجت روا کنه .ممنونم که به یادم بودی.  شرمنده م کردی به خدا.ان شاالله همه بچه ها نتیجه مثبت بگیرن.

خدایا شکرت  

[QUOTE=156040150]اره خییلی بهتر شد. فقط مشکلی که دارم خارش شدید شکمم هست به خاطر امپول هپارین، خشک شده حسابی میخارون 

به نظر من مسئله ایی نیست من جای امپولا رو با روغن ماساژ میدم که گره ها باز بشه. ولی بزار بقیه هم نظر بدن من دور لبم اگزما شده پوست میده. بعد پانکچر هم اینطوری شده بود. 

خدایا شکرت

@زینبی_بابا   عزیزم ببخشید ،چند روزه حرکات بچم کم شده بیشتر خودشو سفت میکنه ولی ضربه هاش مثل قبل نیست خیلی کمتر شده ،بعد تخمدانهام دو سه روزی خیلی میسوخت ،بنظرت عفونت دارم ؟ چهارشنبه نوبت دکتر دارم ،زودتر برم دکتر؟؟ کم شدن حرکاتش طبیعیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
[QUOTE=156040150]اره خییلی بهتر شد. فقط مشکلی که دارم خارش شدید شکمم هست به خاطر امپول هپارین، خشک ش ...

احتمالا حساسیت داشتی به دارویی..

به دکترت نگفتی؟؟

عجب دردهایی رو باید تحمل کنیم برای بچه دار شدن😞😞

زنهای دیگه شب پیش شوهرشون میخوابن و صبح تهوع بارداری دارن حالا ما رو ببین😣😁😁

اصصلا هم حسود نیستم😁😁😁

به خدا داشتم حرف میزدم گفتم فولیکول هام ....خانمه تحصیلکرده و شاغل، پسر دم بخت میره براش خواستگاری میگه فولیکول چیه؟؟؟؟

میگم خداااا میبینی سه تا بچه زاییدن نمیدونند فولیکول چیه حالا ما برا خودمون دکتری زنان و زایمان گرفتیم...