2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
قربونت😚😚😚 انتقال قبلی ام مثبت شد و قلب تو اوایل هفته ی ۹ از کار افتاد و سقط کردم هنوز و هنوزه می ...

عه عزیزم نمیدونستم ایشالا ایندفعه مثبت بشی وبمونه برات وبارداری راحتی داشته باشی ایشالا ...میفهمم چی میگی شوهر من اینقد حساسه بعضی وقتا اعصاب ادم خورد میشه یه چیزایی میگه میگم بخدااا خودم میدونم  حواسم هست به همه چیز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گره های جای آمپول خوب شده؟ یا هنوز هست برا من یطرف خوب شده یطرف دیگه زده

اره خییلی بهتر شد.

فقط مشکلی که دارم خارش شدید شکمم هست به خاطر امپول هپارین، خشک شده حسابی میخارونم سریع خون میاد.

یکی دوروزه دارم چرب میکنم شکمم رو نمیدونم کا خوبی هست یا نه..

عه عزیزم نمیدونستم ایشالا ایندفعه مثبت بشی وبمونه برات وبارداری راحتی داشته باشی ایشالا ...میفهمم چی ...

این انتقال سوممه..

اولین بار منفی شد دومی رو هم که اونجوری شد ببینم امیدوارم سومی بیاد بغلم😊😊

دوم و سی ساله

ان شاء الله از این مخمصه نجات میکنی و انتقال بعدی ات موفق میشی...

خدا روشکر از لحاظ سنی هنوز کلی جا داری....

به خدا از اون روز که گفتی مشکوک به بارداری خارج رحم هستم کلی ذهنم مشغولت بود و دعا کردم برات..

خدا نخواست و این طوری داره ازمایشت میکنه..

توکل کن به خدا و مراقب خودت باش...

ممنونم آستاره جان.روز ۱۲ بودم.دو تا بلاست و یه سه روزه انتقال دادم.

چه جالب عزیزم، منم یه سه روزه انتقال دادم دوتا بلاست، البته توی دو روز مختلف

مبارکت باشه دخترخوب😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
باور کن خوشحالی کردن هم بلد نیستم.مثل ماست به شوهرم خبر مثبت شدنم رو دادم.خودمم که همچنان استرس دارم ...

آخه چرا دختر؟؟؟مگر تا حالا کم استرس کشیدی ؟فقط به اینکه قراره بغلش کنی فکر کن ،میگم کدوم مرکز بودی عزیزم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاء الله از این مخمصه نجات میکنی و انتقال بعدی ات موفق میشی... خدا روشکر از لحاظ سنی هنوز کلی جا ...

اخ اگه انتقال بعدی در کار باشه

من ابن بچه رو با التماس از خدا گرفتم شاید نباید اصرار میکردم واسه ه

اخ اگه انتقال بعدی در کار باشه من ابن بچه رو با التماس از خدا گرفتم شاید نباید اصرار میکردم واسه ه

هست ان شاء الله..توکل کن به خدا..

من هم انتقال دوم قلب جنینم از کار افتاد و کلی پکر شدم و دلم شکست من ۴۰ سالمه..

شما هنوز جوونی و کلی فرصت داری...فقط خیلی مراقب خودت باش و تو انتخاب دکتر برای عمل دقت کن بیمارستان خوب و دکتر خوب انتخاب کن..

من خیلی دوست دارم pgd کنم ولی نمیدونم چرا اینجا مخالف این کارن، اخه من خودم که حامله میشم اصلا واسه ...

نگران نباش ،شاید به این دلیل گفتن pgd انجام نمیدن چون یه بچه سالم داری خدا روشکر ،شاید هم واقعا مشکل ایمنی و انعقادی باشه ،یا به خاطر مورفولوژی بوده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

[QUOTE=156041088]چه جالب عزیزم، منم یه سه روزه انتقال دادم دوتا بلاست، البته توی دو روز مختلف مبارکت باشه دخترخوب  [/QU

ممنونم عزیزم  .ان شاالله شما هم بارداری راحتی داشته باشی.  

خدایا شکرت