2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست
ممنون عزیزم هم قابلید و هم لایق من بنده گویا قابل نیستم بلکه بنده های خوب خدا دعا کنن که نگاهی بنداز ...

عزیز دلم حتما اینبار نتیجه میگیری. اتفاقا بنده خوب خدایی. عیب نداره عزیزم خانوما معمولا صبورترن. من یه ماه آخر چون میخواستم برم تو سیکل رفتم پیاده روی، کمبود آهن داشتم، آمپول ونوفر زدم و هفته ای یه دونه نوروبیون. به نظرم بهترین کارو میکنی که تقویت میکنی. خدارو چه دیدی، یه دفعه دیدی منتظر پری بودی اما به جاش نی نی تو دلت نشسته بود. 😘😘

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من زیر شکمم گه‌گاه درد داشتم.الانم دارم.نمیدونم علتش چیه.

شاید به خاطر اینکه رحمت داره جا باز میکنه. فکر کنم اکثر بچه ها این درد رو دارن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره شاید آزمایشاتم که مشکل ایمنی داشت cd مارکرها و hla-dr مشکل داشتم دیگه توکل بخدا

خوب پس دیگه جای نگرانی نیست ،انشالله که همین بار اول نتیجه میگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای خانمااا اینکه نیگن واکسن انفلانزا خوب نیست تو بارداری چقدر درسته تو اینیستا کامنتارو می خونم خیل ...

آره دقیقا منم خیلی بدی خوندم حتی کلیپ مصاحبه با یه دکتر هم تو شبکه رسمی دیدم،آدم میمونه چیکار کنه، مامای بهداشت هم آشنا بود گفت همه به ما میگن بگید که بزنن ولی گفتش اگه بدن مقاومی داری و کم سرما میخوری و دیر به دیر، نزنی بهتره، نمیدونم دیگه باید چیکار کرد

دکترم‌گفت حتما بزن ولی یه چیزایی خوندم ترسیدم 😔😔یه چیزی بگم نمی دونم چرا همش استرس دارم که قلبش می ...

نگران نباش عزیزم، نی نی جاش عااالیه، سعی کن حواست پرت کنی و به این چیزا فک نکنی

@زینبی_بابا   عزیزم ببخشید ،چند روزه حرکات بچم کم شده بیشتر خودشو سفت میکنه ولی ضربه هاش مثل ...

عزیزم منم یه چند روز اینجوری بودم، البته آزمایش ادرار بدی و. چک بشی بد نیست، ولی به من گفتن برای تست حرکاتش یه چیز شیرین بخور و به پهلوی چپ بخواب اگه 4 حرکت یا بیشتر داشت جای نگرانی نیست اگه نه سریع برید به نزدیکترین زایشگاه تا براتون نوار قلب بگیرن،مایعات هم زیاد بخور، به من گفتن حتی از غذا خوردن واجبتره، ان شاالله که نی نی سالمه و جا خوش کرده تو شکم مامانش😍

احتمالا حساسیت داشتی به دارویی.. به دکترت نگفتی؟؟ عجب دردهایی رو باید تحمل کنیم برای بچه دار شدن😞 ...

احتمالا همون پروژسترونه چون بعد پانکچر که شیاف میذاشتم اینطوری شد. فکر می کنی براشون فرقی هم داره. خدا اینطوری داره آزمایشمون می کنه حالمون رو میگیره نمی دونم

خدایا شکرت
بله گفت اس پرم هیچ کاره است .گفت تخمک به اون بزرگی و اس پرم به اون کوچیکی .

خیلی عجیبه برام😳

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم ممنون که حالم و با این پیامت خوش کردی ... چقدر خوبه که شماها توی این روزهای پراسترس کنار ...

عزيز دلم اول خدا بايد بخواد 

بعدم من دو بار قبل استراحت زياد داشتم اين بار نه  

فقط تند تند راه نرو پله و اينا همشو انجام بده فقط اروم 

قبلا نشاسته هم خوردم اين بار نخوردم 

فقط روزي يه ليوان شير سويا و ژله خوردم 

قبل از انتقال هم دو بار كله پاچه خوردم نميدونم تاثير داشته يا نه 

ولي من فك ميكنم اين جنيه مه بايد رشد كنه و رحم فقط 

اروم باش 

عزیزم فکر کنم منظورت موری جون بود البته اسمش به انگلیسی نوشته شده

مرسی گلم😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻