2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
اخه راستیتش چون مرکزدولتی بودهیچی اهمیت نمیدن و ول می کنند واسه همین انگارادم همروخودش یاداوری کنه م ...

عزیزم مرکز دولتی هم خیلی از دوستان نتیجه گرفتن، باید اعتماد کنی 

اون مواردی هم که خودت بهشون گوشزد کردی برای دفعه اول ivf اصلا نیاز نیست، 

یادمه روزی دو تا میخوردم ولی اصلا یادم نیست از چندم سیکل قبل بود، روز 19 یا 24 سیکل قبل تا روز دوم_سوم پریودی 

رفتم بیمارستان دولتی احمقای سال اولی بودن میگن چرا شیاف و امپول میذاری میگم ای وی اف کردم میگن چه رب ...

واقعا؟؟؟ اینا چرا این جورین!!!! تهران بیمارستان آرش قشنگ بررسی میکنن خیلی مهمه

البته بیمارستان آرش تخصصی زنان هست، بیمارستان های دیگه البته دلیل نمیشه بلد نباشن

عزیزم امروز حتما یه جای خوب برو سونو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیززززم آخی.. معلومه درد بدی بوده ک کاملا یادت مونده.. خداروشکر نتیجه مثبت گرفتی و بارضایت از اون د ...

نه گلم اصلا به هیچ وجه سر خود نخوریا

ببین مشایخی کاملا حواسش هست چی بده چی نده، همه چی رو بسپار به خودش، من هیچ وقت بهش نمیگفتم چی کار کنه، کاملا به روز هست و سوادش رو هیچ شکی ندارم 

پیج علنی رویان رو ببینی تو کنگره ها سخنرانی داره، میدونم کلی سفرهای ماموریتی خارج از کشور میره برای به روز بودن و جدید پروتکل ها 

اینا رو میگم خیالت راحت بشه بابت علم و سوادش 

استرادیول یه قرص هورمونی هست که من بعدا فهمیدم برای اون سیکل چرا نوشته، من آندومتریوز داشتم، سیکل کوتاه آنتاگونیست بودم و...حتما کلی فاکتور دیگه که نمیدونم رو بررسی کرده که تجویز کرده، اصلا یه چیز همگانی نیست، مثلا اگر تو سیکل بلند (آگونیست) مصرف بشه حتی شاید کار رو خراب کنه 

پس وقتی خیالت از بابت دکتر مطمئن هست دیگه لاین درمانی خودت رو با بقیه بیمارا مقایسه نکن

ببین گلی منم خیلی اطلاعات پزشکی دارم ولی فقط و فقط تو انتخاب دکتر وسواس به خرج میدم، بعد که دیدم خوبه دیگه بی چون و چرا اعتماد میکنم، نهایت دلیل یه تجویز رو اگر به تناقض برسم میپرسم😉😉😉

دوستان اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم: 

من تو سيكل پانكچرم و اين ماه الددي خوردم و سه شنبه آخرين قرص ال دي خوردم امروز از لكه بيني يه مقدار بيشتر شدم ميخاستم ببينم امروز رو ميتوتم جز روز اول حساب كنم يا نه بايد كامل خونريزي اتفاق بيفته؟ 

بعد من بايد آمپولاي پانكچر. شروع كنم و امروز يه سفركاري ضروري پيش اومده واسم با هواپيما بايد برم 

ميخاستم ببينم به جاي ساعت ٦ بعدازظهر ساعت ١٢ ظهر آمپولمو تزريق كنم اشكالي به وجود مياد؟ روزاي بعد همون ٦ بعد ازظهر بزنم و امروز استثنا ١٢ ظهر بزنم . 

توروخدا هركي ميدونه راهنماييم كنه نميدونم بايد چيكار كنم مركز هم جواب نميدن 

@زينبي_بابا

نه گلم اصلا به هیچ وجه سر خود نخوریا ببین مشایخی کاملا حواسش هست چی بده چی نده، همه چی رو بسپار به ...

دوستان اگر كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم: 

من تو سيكل پانكچرم و اين ماه الددي خوردم و سه شنبه آخرين قرص ال دي خوردم امروز از لكه بيني يه مقدار بيشتر شدم ميخاستم ببينم امروز رو ميتوتم جز روز اول حساب كنم يا نه بايد كامل خونريزي اتفاق بيفته؟ 

بعد من بايد آمپولاي پانكچر. شروع كنم و امروز يه سفركاري ضروري پيش اومده واسم با هواپيما بايد برم 

ميخاستم ببينم به جاي ساعت ٦ بعدازظهر ساعت ١٢ ظهر آمپولمو تزريق كنم اشكالي به وجود مياد؟ روزاي بعد همون ٦ بعد ازظهر بزنم و امروز استثنا ١٢ ظهر بزنم . 

توروخدا هركي ميدونه راهنماييم كنه نميدونم بايد چيكار كنم مركز هم جواب نميدن 

عزیزم مرکز دولتی هم خیلی از دوستان نتیجه گرفتن، باید اعتماد کنی  اون مواردی هم که خودت بهشون گ ...

میدونم عزیزم ولی خب چه بهترکه کار رو از اول محکم پیش ببرن خودم ازمایش دادم دیدم مشکل دارم حالااگرم میگرفت و نمیدونستیم سقط میشد. 

باشه عزیزدلم ممنونم ازت لطف کردی گفتی. 😘😘توکل برخداببینیم چی رقم میزنه

چرا ٢٠٠ واحدي؟ اينجوري كه نميشه زد . اشكال نداره يا ٥٠ كم بزن يا ٥٠ تا زياد فك كنم ٥٠ تا زياد تاثير ...

هنوزاینماه نمیزنم که ایشالله ازماه بعداینماه فعلا دارودارم. اره ولی دکترگفتن 200واحد باید بهشون بگم نمیتونم ببینم چیکارمیکنن

من زنگ زدم قشنگ سرچ كرد تو سيستم اسم داروخانه رو بهم گفت با داروخانه تماس گرفتم داشت و گفت ٣٠٠ واحدي ...

واییی جدی؟ چه خوب پس دخترکدوم داروخونس؟؟ بدوبرو بگیربه منم میدی شمارشو؟ دستت دردنکنه. 

پن300عالیه وراحت