2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
ممنون عزیزم از دعای خیرت ایشالا تو هم زود به انتقال برسی و زودی هم مامان شی 🌹😍 مشکل ما هم ضعیفی ا ...

سلام عزیزم ان شاا‌... فردا ک انتقال میدی نی نی هات بچسبن به دلتو تکون نخورن تا نه ماه

عزیزم کمکی نداری؟ نمیتونی در طول روز برای چند ساعت پرستار بگیری؟ کاملا درکت میکنم من هم خیییلی ضعیف ...

با وجود کمک مامانم اینقدر اذیت میشم، بخاطر کرونا نمیخوام پرستار بگیرم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خدایی منم بیخوابی که زیاد میکشم سرگیجه و حالت تهوع پدرمو درمیاره واقعا هم بدن آدم یک ظرفیتی دار ...

باشه خواهر عزیزم ممنونم از راهنماییتون 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
فکر کنم از روز 24 سیکل قبلی یا 19، یادم نیست، فقط یادمه پریود که شدم دردش به قدری فلج کننده بود که ب ...

عزیززززم آخی.. معلومه درد بدی بوده ک کاملا یادت مونده.. خداروشکر نتیجه مثبت گرفتی و بارضایت از اون دورانت یاد میکنی.

دکتر مشایخی برا من چیزی تجویز نکرد فقط گفت وقتی ارولوژ دستور میکرو داد روز اول قاعدگیت بیا

استرادیول مثل اوابوست و... قرصی هست ک بدون هماهنگی با دکتر مصرف بشه؟ حالا قطعا تا قبل از شروع سیکل چندبار دیگه رویان میرم و سعی میکنم از دکتر بخام اگه قرصی ب کیفیت تخمک کمک میکنه برام بنویسه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان من جمعه وقت پانکچر دارم و امشبم سه تا زیر جلدی تو بازو داشتم قبلشم ۱۶تا گونال اف ۷۵مصرف کردم روزی دوتا چهارزوز اخرم روزی یدونه اولگالترون زدم سونو انجام دادم دیروز ،تخمدان راستم فولیکولام سایزاشون ۲۰،۱۶،۱۴،۱۳،۹و تخمدان چپم ۲۱،۱۷،۱۴،۱۴،۱۲،۱۱بودن

همینطور ضخامت اندومترم ۱۰mmبودش لطفا اگه کسی میدونه وضعیتم چطوره و ایا ضخامت اندرومتر نرماله یا نه راهنماییم کنه لطفا🙏🏻🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
گلم داخل تلگرام بهش پیام دادم، ولی آخرین بازدیدش گویا دوشنبه بوده، ممکنه تا چند روز دیگه هم پیام منو ...

نمیدونم میخواهی یک بار زنگ بزن...

من چون کاری برام پیش نیومد تماس نداشتم این رو هم روز انتقال دادند که اگه مشکلی پیش اومد...

حالا میگردم اگه شماره ثابتی ازش پیدا کردم مینویسم برات.

وایسم شنبه تیتر بدم و بعد برم پیش دکترم سونو کنه؟ دردام قابل تحمل فقط بعضی وقتا بدجوری میگیره شایدم ...

نمیشه بری یک جای خوب امروز که پنج شنبه هست سونو بدی؟

ممکنه جمعه دردهات بیشتر بشه تعطیله و یا یک مرکز ناباروری تو گرگان بری اونجا سونو بکنند .و یا یکی از شهرهای اطراف؟

توکل کن به خدا استرس رو از خودت دور کن..

خانم ها آزمایش بارداری نوشته ۱۶ روز بعد روز انتقال هم حسابه؟ بلاست هم باید ۱۶ روز صبر کنه؟ به ما برگ ...

به ما همه گفتم روز ۱۵ ..

۲۰ شهریور انتقال دادیم تو دفترچه مون ۳ مهر ازمایش تیتر بتا نوشتند ولی دکترم سری قبل که به تعطیلات عید خورد گفت روز ۱۲ هم میتونید ازمایش بدید.

درد امپول چطور حل کردین برای گره شده تزریقشم با درد شده 

بعد تزریق اصلا سریع از جات بلند نشو ۲۰ دقیقه دراز بکش، تزریق خیییلی اهسته باشه..

پنبه الکلی رو قبلش فشار بده الکلش بریزه بعد برای تزریق ازش استفاده کن..خیلی درد رو کمتر میکنه 

من سری های قبل خییلی اذیت بودم از تزریق امپول پروژسترون دیگه نمیتونستم بخوابم رو تخت هر ور میشدم همه بادکرده با اینکه کمپرس هم استفاده میکردم روزهای اخر بود دیدم یکی از دوستان تاپیک این موارد رو نوشت و عمل کردم دیدم چقدر بهترشد 

این انتقال کامل به دستوراتش عمل کردم و خدا روشکر مشکلات محل تزریق و تزریقم خییییلی خییلی کمتر از قبل هست و با اینکه کمپرس هم نمیگذارم.

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ... من کلا ضخامتم بالا نمیره مقاومت دارویی پیدا کردم انگار ولی همین که سه خط ...

من هم تو پروسه ی درمان دوبار انتقالم به خاطر ضخامت کم اندومتر کنسل شد..

روزانه ۵ یا ۶ عدد لوبیا سبز رو بپز و بخور میتونی تو ابش هم ادویه و نمک بریزی و دو سه قاشق اب لوبیا سبز مونده شعله رو خاموش کنی و اون اب رو هم بخوری..

گوجه هم بخور 

پیاده روی و اب هم تو برنامه ات باشه..

بی خیال هم باش

آخ آره خیلی بده و خیلی سخت. یه کاربری بود انشالله هرجا هست خودش و بچه اش و خانوادش سلامت باشن و در آ ...

الهی آمین

خواهر منم تو خارج کشور انتقال داده بود دوتا تو رحم بود یکیم تو لولش تشکیل شده بود که دگترا نفهمیدن اون لولش نزدیک ترکیدن بود که یه لولشو از دست داد اون دوتای دیگم از دست داد خدا بهش رحم کرد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشالله با همون لوله طبیعی باردار میشی و تلافی اینهمه سختی در میاد عزیزم و به قول دارچین جون مشت محک ...

انشاالله واسه هممون خدا معجزه کنه حالا چه طبیعی چه با میکرو توکل به خدا ممنون عزیزدلم💓🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏