2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
خب بهشون میگفتی فقط میخواستید ببینید خارج رحمی هست یا نه که دیدید نبود. تازه خارج رحمی با درد و لک ب ...

خدا از دهنت بشنوه النا جونم...مرسی خوشگلم...اره از برخوردشون خیلی بدم اومد...توکل به خدا...خدا خودش همه امون رو محافظت میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب بعدخودت رفتی گرفتی یاچطوری؟ حتمامیزنم ازنت بیاد هرکدوم داشت بگیرم

من مرکز مام رفتم بعدش داروخونه فتحی وبخشی زاده فرستادن اونجا هم نبود.دکترش دیو ازشهرستان اومدیم وجایی رونمیشناسیم زنگ زد ازچندتا همکارش پرسیدگفتن که رویان داره.یه بارهم خودم مستقیم رفتم رویان نداشتن ولی گفتن برو داروخونه ۲۲بهمن.حتی ۲۲ بهمن بادفترچه حساب کرد و تایید کردن خیلی ارزون افتاد.اکثرا تو داروخونه رویان خبردارن کجاهست ولی من یکی دوبار زنگ زدم گوشی رو زیاد برنمیدارن

عزیزم زود رفتی ....مطمان باش ده روز دیگه بری ایشالا جنینت رو میبینی ....در مورد میوم هم اصلا نگران ن ...

نمیدونم پناه جون...میوم داشتم چرا دکتر نگفت قبلش...توکل به خدا...برای من اگر تونستی دعا کن مهربونم...مرسی از جوابت

[QUOTE=154704993]من انجام دادم.وارد چهارمین روز انتقال شدم.هر وقت آزمایشم‌مثبت شد میگم که موثر بوده    سلام عزیزم میخواستم بار اول انتقال میدین ؟ براتون انجام دادن چون خراش اندومتر رو شنیدم بار اول انجام نمیدن

قربونت برم لی لا جونم...الهی امین...نمیدونم خیلی بدم اومد از این رفتارشون...داروهامم تموم شده بود گف ...

عزیز  لم نگران نباش ایشالله یه جنین تپل میاد توش۰جایی که من میرم هم همه اینجوری بد اخلاقن

عزیزم سلام ...منم همسرم تحرک و موروفوش صفره ...شما ازمایش پروسسینگ یا انالیز اسپرم رو دادی؟مارو فرست ...

آره عزیزم آزمایش فرستادن از ازمایش پروسسینگ گفتن به صلاح نیست.خودم خیلی دوست دارم بیام تهران برا درمان شوهرم قبول نمیکنه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
فقط بخاطر همین؟ آزمایشگاههای معمولی وجاهای دیگه هم مورفو صفر هست؟ با پروسس ونمونه از بیضه هم صفر؟ ...

یه بارمیکرو کردم ۱۰تا جنین تشکیل شد گفتن کیفیتش خوبه ولی موقع انتقال بلاست نشدن.دی اف ای ۱۹بود.ولی پروسسینگ رو جنین شناس دید گف نه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
برو به امید خدا انجام بده دردش یک لحظه هستش و نفس کشیدن رو حتما انجام بده که واقعا راه تحمل درد هستش

سلام عزیزم خوبی؟رفتم صب انجام دادم بخدا اصلا اونی نیود ک بقیه میگفتن نمیدونی چقد حرفات بهم انگیزه داد و همون تنفس عالی برام جواب داد

نمیدونم چرا بقیه اینقد بزرگش کرده بودن میگفتن وحشتناکه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
فقط بخاطر همین؟ آزمایشگاههای معمولی وجاهای دیگه هم مورفو صفر هست؟ با پروسس ونمونه از بیضه هم صفر؟ ...

خودم خیلی امیدوارم و دوست دارم دوباره میکرو کنم میخام بیام تهران ولی شوهرم مثل دخترا۱۸ساله که ناز میکنن داره قر میاد و به هیچ وجه قبول نمیکنه😂😂الهی بمیرم پیر شد تو این ۵سال.

سلام دوستان شماهایی که مورفو همسرتون کم هست یا صفر هست بجز ابن سینا آزمایشگاههای دیگه هم ازمایش دادن ...

برای من مورفو صفر ابنرمال ۱۰۰ تعداد ۷ میلیون تو مرکز رویش  دکتر گفت میشه میکرو کرد  تازه برای تعیین جنسیت بوددکه گفت صفر مهم نیست وتوش پیدا میشه 

انشالله که اینبار حتما حتما نتیجه میگیرید عزیزم 🙏🙏

الهی عزیز دلم .انشاله خدادل همه منتظرا رو به حق حضرت علی اصغر شاد کنه.منم دعا کنید .