2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم،،،انشاالله به خوبی و سلامتی نی نی دار میشی،ببخشیدشما شوهرتون مشکل مورفولوژی داره؟ دکتر ع ...

نه فقط برا تسه شاید خودش یا یه اورولوژ دیگه بیاد دکتر زنان پانکچر میکنه شوهرمن آزواسپرم هست

یا رب العالمین

سلام دوستای گلم خوبین 

لازم دونستم این تجربمو دراختیار خانمایی بزارم که مثل من از خراش رحم ترس دارن

شایدباورتون نشه ۱۰شبه تمام از ترسش شبا خوابم نمیبرد و کابوس میدیدم 

اونقد ترس و دلهره داشتم باشوهرم تصمیم گرفتیم انجامش ندم

امااونجادکترم گفت درصد مثبت شدنو خیلی بالا میبره

منم قبلش دوتا شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ با ایپروفن خوردم

خداشاهده دردش دقیقا مث یه تیر کشیدن ضعیفه پریودی بود

اصلااااااااا  اونی نبود که خانمایه تو بیمارستان میگفتن 

بخدامن خیلی آستانه دردم پایینه و لوسم ولی واقعا قابل تحمل بود.پس باخیال راحت برین انجامش بدین 

بوس به همتوووون انشاالله خدا به هممون یه بچه سالموصالح و خوشگل و باهوش و پررزق و روزی عطا کنه

🥰🥰🥰🥰👶👶👶👶👼👼👼👼👭👭👭👭👬👬👬👬👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👨‍👩‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦😊😊😊😊😇😇😇😇

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
سلام عزیزم خوبی؟رفتم صب انجام دادم بخدا اصلا اونی نیود ک بقیه میگفتن نمیدونی چقد حرفات بهم انگیزه دا ...

سلام عزیزم خراش انجام دادی؟ دردش در چه حد بود هزینه چقدر شد کجا انجام دادین؟ 

سلام عزیزم خراش انجام دادی؟ دردش در چه حد بود هزینه چقدر شد کجا انجام دادین؟ 

سلام گلم آره صب انجام دادم هزینش بادفترچه ایرانیان تو بیمارستان دولتی فاطمیه همدان شد۱۷ هزار تومن و ۴۶ تومنم وسیلشو خریدم ۳هزارتومن قرص بعدش

اصلااااااا دردش اونجوری که بقیه میگفتن وحشتناک نیست مثل پاپ اسمیر و وقتی انجامش میدن یه ذره مث تیر کشیدنه خیلییییی ضعیفه پریودیه که هممون باهاش آشناییم 

اصلا نترس و برو باخیال راحت انجامش بده فقط نیم ساعت قبلش شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ استفاده کن و ایپروفنم بخور

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
انشاله که مثبتی شک نکن عزیزم ... میشه بگی چندروز قبل از انتقال انجام دادی؟؟ دکترتون خودش پیشنهاد داد ...

ممنون عزیزم.ان شاالله.توکل به خدا

دو روز قبلش.پیشنهاد دکترم بود.۸۰۰ تومن هزینه ش شد.

خدایا شکرت  
خدا رو شکر که درد نداشتین۰برای انتقال اول هم انجام میدن؟

فدات عزیزم نه از دوم به بعد 

ولی شاید اگه خودتون درخواست کنین انجام بدن 

بنظر من انجامش بدین چون میگن درصد مثبت شدن و خیلی بالا میبره

من انجام دادم.وارد چهارمین روز انتقال شدم.هر وقت آزمایشم‌مثبت شد میگم که موثر بوده    

یه لحظه به دلم افتاد که حامله ای بخدا

😍😍😍

[QUOTE=154704993]من انجام دادم.وارد چهارمین روز انتقال شدم.هر وقت آزمایشم‌مثبت شد میگم که موثر بوده ...

من خراش که انجام ندادم.prp انجام دادم.تزریق پلاکتهای خونم به داخل رحم.من انتقال دومم هست.

خدایا شکرت  
فدات عزیزم.خدا از دهنت بشنوه.خدا دلتو شاد کنه که دلمو شاد کردی.      توکل به خدا.

قربووونت عزیییزم 

بخدا یهویی کامنتتو خوندم به دلم افتاد

من حس شیشم وحشتناااک قویه 

از الان حال کن با نی نیت فدات شم 

ب فکر سورو سات اومدنش باش🥰😘😍

فدات عزیزم نه از دوم به بعد  ولی شاید اگه خودتون درخواست کنین انجام بدن  بنظر من انجامش ...

اره میخوام همین کار رو بکنم چون باید لاپراسکوپی هم بشم با هم انجام بدن۰عزیزم راستی چند وقت بعد از خراش انتقال انجام میدن؟