2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
مرسی عزیزم...من بتام 300 بود

دختر خوب خیلی زود رفتی دکتر من بتای بالای هزار رو سونو میکنه چون میگه زیر هزار چیزی دیده نمیشه انشاءالله دو هفته دیگه صدای نازنین قلب ش رو بشنوی

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
آخه از دکتر پرسیدم یدو بخورم یا اسیدفولیک گفت اگر آزمایش تیرویید منفی بود یدوفولیک بخور... شک کردم ا ...

دکترت درست گفته عزیزم...منم بعد از اینکه فهمیدم تیروئیدم کم کاره دکتر بهم گفت از این به بعد فقط اسیدفولیک بخور...چون قراره لووتیروکسین مصرف کنی...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عروس 95 اصفهان هست دکتر زنانش قبلا الهام اولیاپناه بود، مرکز ناباروری مشتاق اصفهان بودن ده ت ...

ای واااای ،عروس ۹۵ هم ۱۰ تا جنین داشت ؟آخه چرا جنین شناس اینکار رو میکنه ؟؟؟اعصابم به هم ریخت 😕ای کاش برای انتقال جنین ۳ روزه هم فرصت میداد ،من حس میکنم برای بالا رفتن آمار مرکز سریعا پیشنهاد اهدایی میده ،پارسال هم تو تاپیک ها دیده بودم که بهشون یه همچین پیشنهادی میداد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداروشکر عزیزدل نتیجه گرفتی همشهری منم دعاکن حال دلم خیلی پرازاسترس واضطرابه دعاکن منم اینباربحق ابا ...

ممنون ان شاالله شما هم به زودی مامان میشی .درک میکنم حس و حالتو .من از شهرستان میومدم مشهد حیف نیس وقتی تو شهر خودت مرکز هست بری این همه راهو ی شهر دیگه اونم این پروسه ای وی اف که اینقد طولانی و پر دردسره .من از اول ی استراحت نسبی دارم کار خونه انجام نمیدم چون همش خونه باباممق

خانمها اینجا کسی prp انجام داده که براش موثر باشه؟؟ چرا بعضی دکترها عقیده دارن تاثیری نداره؟؟؟

من انجام دادم.وارد چهارمین روز انتقال شدم.هر وقت آزمایشم‌مثبت شد میگم که موثر بوده  

خدایا شکرت  
من انجام دادم.وارد چهارمین روز انتقال شدم.هر وقت آزمایشم‌مثبت شد میگم که موثر بوده    

انشاله که مثبتی شک نکن عزیزم ... میشه بگی چندروز قبل از انتقال انجام دادی؟؟ دکترتون خودش پیشنهاد داد؟؟ هزینه اش چند شد؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
طوطیا جون حرفی از هفته نزد فقط داشت میومو میگفت و این که چیزی نیست از فتال پل و این چیزا ...نگفت چند ...

منظورم اینه به حساب خودت و تاریخ انتقال و پریودت؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خواهش میکنم ایشالا  خدا یه گل پسر نازبهت میده شایدم دوتا😉دختر گلت داداش دارمیشه 😍😍😍...عزیزم ...

عزیز دلم ممنون بابت دعای قشنگت😍😍😍امین❤❤❤

ایشالا خدا به پسر شما هم ابجی خوشگل بده عزیز دلم😍😍😍

سعی میکنم که استرس نداشته باشم ....توکلم به خداس

سلام دوستان ، من روز دوم انتقال هستم . سابقه زخم اثنی عشر دارم و از امروز صبح درد شدید معده دارم . ش ...

میتونید شربت لاکسی ژل استفاده کنید برای کاهش اسید معده خوبه و از طرفی ملین هم هستش.دکتر به منم داده.هر ۸ ساعت یک قاشق با آب فراوان

داروهاتون رو حتما با معده پر بخورید بخصوص آنتی بیوتیک 

بچه ها من امروز رفتم برای سونوی واژینال...ساک دیده شد ولی فتال پل...گفت تو خالیه..ده روز دیگه بیا بب ...

عزیزم زود رفتی ....مطمان باش ده روز دیگه بری ایشالا جنینت رو میبینی ....در مورد میوم هم اصلا نگران نباش خیلیا با میوم باردار شدن و مشکلی نداشتن

آخه این چه مدل گفتنه که تو دل آدمو خالی میکنن. معلومه که پر میشه و یه جنین تپل مپلی میاد توش تی تی ج ...

قربونت برم لی لا جونم...الهی امین...نمیدونم خیلی بدم اومد از این رفتارشون...داروهامم تموم شده بود گفتم برام بنویسین گفت چندتا دونه بیشتر نمینویسیم تا 10 روز دیگه ات تا الکی نری بگیری...اونقدر ناراحتم کرد...مرسی لی لای مهربون