2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045287 بازدید | 684449 پست
بچه ها من امروز رفتم برای سونوی واژینال...ساک دیده شد ولی فتال پل...گفت تو خالیه..ده روز دیگه بیا بب ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم هفته پنج رفتم ساک دیده شد گفت دوباره شنبه برم ایشالله ضربان داشته باشه 

البته منم خیلی استرس دارم و نگرانم ولی دکتر گفت مشکلی نیست

از نظر میوم یا همون قیبروم هم نگران نباش من کلی میوم دارم ولی دکتر گفت خیلیا با میوم زایمان میکنن ایشالله مشکلی نیست

برام خیلی دعا کن

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا عزیزم  ممنون از لطفت ایشالا همه بچه های تاپیک از جمله من نتیجه بگیریم 💕❤️🙏🏻

قربونت 😍

انشالله 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم پنج هفته رفتم فقط كيسه بدون جنين ديده شد. بعدم گفتن دو هفته ديگه بيا براي قلب، اصلا نگران نباش ...

مرسی فدات بشم...چشم رعایت میکنم...نمیدونستم بادام خوبه...مرسی مهربونم برای دعات😍🌸الهی همیشه با دل شاد به نی نی شیر بدی😍😍😍

ببخشید این‌کاربر که گفتید کجا پیش چه دکتری میرفتن؟😕

عروس 95 اصفهان هست

دکتر زنانش قبلا الهام اولیاپناه بود، مرکز ناباروری مشتاق اصفهان بودن

ده تا جنین براش تشکیل شده بود ک بلاست نشده بودن. درست مثل من

منم همین مرکز بودم با همین شرایط 

جنین شناس مرکز دکتر محمدحسین نصر هست ک کلا برای زوج هایی با شرایط ما سریع پیشنهاد اهدایی میده، ب منم داد

و الان مرکزمو عوض کردم رویان میرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم اصلا نگران نباش منم هفته پنج رفتم ساک دیده شد گفت دوباره شنبه برم ایشالله ضربان داشته باش ...

ایشالله که صدای قلبشو به حق امام حسین میشنوی...قربونت برم ...مرسی از دلگرمیت...خیلی لطف کردی...مطمئنم که بارداری خوبی داری😍

میشه بپرسم ازکدوم داروخونه پیداش کردین؟

عزیزم داروخونه دکتر گلستانی خیابون ولیعصر . البته من شهرستان هستم .خودشون برام پست کردن همین الان بدستم رسید

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

خانمها اینجا کسی prp انجام داده که براش موثر باشه؟؟ چرا بعضی دکترها عقیده دارن تاثیری نداره؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها من امروز رفتم برای سونوی واژینال...ساک دیده شد ولی فتال پل...گفت تو خالیه..ده روز دیگه بیا بب ...

آخه این چه مدل گفتنه که تو دل آدمو خالی میکنن. معلومه که پر میشه و یه جنین تپل مپلی میاد توش تی تی جون. بعدم خیلی هارو دیدم با فیبرم و میوم باردار شدن و راحتم زایمان کردن عزیز دلم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
امروز22 انتقالم بود...مرسی شادن جونم...همیشه با تجربه هات منو دلگرم میکنی

قربونت، انشاالله به موقعش قلب خوشگلشم میبینی عزیزم

فقط تونستی به بخور الان به سختی گیر میاد یعنی من که پیدا نکردم ولی دمنوششم بخوری خوبه برای قلب جوجت😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
النا فدات بشم...چقدر گلی اخه...اره من چند روز قبل شما رفتم...به خدا نمیخواستم برم از مرکز هی زنگ زدن ...

خب بهشون میگفتی فقط میخواستید ببینید خارج رحمی هست یا نه که دیدید نبود. تازه خارج رحمی با درد و لک بینی و خونریزی همراهه. دیگه چه انتظاری دارن که اینجور الکی ترسوندن. اصلا بهش فکر نکن. من مطمئنم تا ده روز دیگه جنینت هم معلومه