2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
بهترین کارو کردی عزیزم فقط خدا، انشاالله که ناامیدت نمیکنه قدیما سن های بالا نازایی داشتن الان دیگه ...

قربونت برم عزیزم مرسی چشم, اره دیگه ایشالله ماه بعدپریودبشم دوره اموشروع میکنم. رفتی سونوقلب اینها? صدای قلب نازشوشنیدی؟ کوچولوت دهه 1400میشه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دکتر عارفی در مورد سنت و کیفیت تخمکات چیزی نگفت؟

نه اصلا

خودم ازش جلسه اول پرسیدم که به نظرتون سقطهام به خاطر سنم و کیفیت تخمکهام هست گفت تا جواب آزمایشات نیاد نمیتونم نظر بدم

ولی من شنیدم دکتر عارفی بعد از اینکه از هیچ روش و درمانی نتیجه نگرفت دلیل رو‌ کیفیت تخمک میدونه و پیشنهاد اهدایی میده

دکترم بهم سینال داده ازش پرسیدم گف گونال پیدا نمیکنی ....واقعیت تهران که بودم داروخانه ولنجک و ۲۲ به ...

داروخانه ولنجک من چند روز پیش زنگ زدم گفتن داریم ولی نمی دونم چند واحدی داره

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه اصلا خودم ازش جلسه اول پرسیدم که به نظرتون سقطهام به خاطر سنم و کیفیت تخمکهام هست گفت تا جواب آز ...

عزیزم دوست منم دوبار طبیعی اقدام کرده باردار شده ولی فقط ساک بدون جنین تشکیل میشه و سقط می کنه، به نظرت اینم سقط مکرر حساب میشه ؟ مونده چکار کنه و پیش کدوم دکتر بره که دیگه این اتفاق براش نیفته، به نظرت باید چه آزمایشی بده که علت سقطاش مشخص شه؟

عزیزم دوست منم دوبار طبیعی اقدام کرده باردار شده ولی فقط ساک بدون جنین تشکیل میشه و سقط می کنه، به ن ...

به نظر من سقط مکرر هست

از عارفی وقت بگیره

رزاقی از همه بهتره ولی وقت نمیده و میره کانادا 

به نظر من سقط مکرر هست از عارفی وقت بگیره رزاقی از همه بهتره ولی وقت نمیده و میره کانادا 

شیراز هست، مونده با این کرونا چطور پاشه بره تهران، یعنی بره پیش رزاقی حالا حالاها نوبت گیرش نمیاد؟

دوستان یعنی استرادیول ایرانی خوب نیست؟؟ کیا ایرانی خوردن کیا خارجی خوردن ؟؟نتیجه خوب بود ؟؟

من استرادیول ایرانی خوردم

اول روزی سه تا و چند روز هم چهار تا 

روز ۱۴ پریود گفتند ضخامت ۸/۵ و سه خط

حالا سه خط چیه نمیدونم

شیراز هست، مونده با این کرونا چطور پاشه بره تهران، یعنی بره پیش رزاقی حالا حالاها نوبت گیرش نمیاد؟

رزاقی که نوبت نمیده ولی عارفی واسه یکی دو ماه دیگه فک کنم میده 

خیلی ها رو تو مطبش من دیدم از شهرستان میان 

کلا دو سه بار بیشتر لازمش نمیشه بیاد تهران

بهش بگو بره تو تاپیک سقط مکرر از پیگیری تا درمان

تو این تاپیک خیلی ها کمک و راهنماییش میکنن

رزاقی که نوبت نمیده ولی عارفی واسه یکی دو ماه دیگه فک کنم میده  خیلی ها رو تو مطبش من دید ...

باشه عزیزم، ممنون از راهنماییت گلم  

سلام دوستان شماهایی که مورفو همسرتون کم هست یا صفر هست بجز ابن سینا آزمایشگاههای دیگه هم ازمایش دادن ...

همسر من تو دو هفته هم مرکز ناباروری بیمارستان بهمن ازمایش داد هم ابن سینا و هر دو یه عددو نشون دادن