2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست
سلام عزیزم مرسی خوبیم ایشالا کلی تخمک خوب و جنینای عالی برات تشکیل بشه  اره میگن پیدا نمیشه ول ...

ممنون عزیزم یادت نره بانی نی ات منم دعاکنی گاهی استرس میاد سراغم بعد میگم ول کن هرچی خدابخواد تکلیفمم معلوم نیست... 

اخه سری قبل سینال زدم تاثیرچندان نداشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربون جونم، خوبی تو؟ آره عزیزم آخرین انتقالم خداروشکر معجزه شد واسم😍😍😍 انشاالله قسمت خودت ...

وای قربون تو ونی نی ات بشم من الهی خیلی خیلی خوشحالم باورکن پیامتو خوندم نشستم گریه میکنم ازخوشحالی خداروشکر. 

انشالله دعاکن منم ماه بعد داروهام شروع میکنن خیلی استرس دارم نه که سری قبل یک جنین داشتم ازهمون میترسم

برای تو ونی نی نازت دعا میکنم. 😘😘😘

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم. 

سری اخرچندتاانتقال دادی؟ بلاست بودن؟ استراحت چطوری کردی؟ 😍😍😍

متاسفانه شوهرم مورفو و تحرکش صفره ‌....شما هم منو دعا کن ❤

وای الهی عزیزدل چشم قابل باشم حتما دعا میکنم. مال منم تحرک نداره امااسپرم کم داره. 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

خدا کنه همینطور باشه  نه چیزی نگفت ولی اگه تعداد جنینم خیلی کم باشه از خیرش میگذرم ایشالا جف ...

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر از شما؟ من مدتی نیومدم سایت بازاومدم. 

منم ذخیره تخمدانم پایینتراومده شده1/5.

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبر از شما؟ من مدتی نیومدم سایت بازاومدم.  منم ذخیره تخمدانم پایینتراومده ...

ممنون عزیزم

والا من دیگه شنبه پانکچر دارم با دکتر عارفی

ذخیرم رو نمیدونم چنده 

تو امریکا ۲.۸ بود یه ماه پیش

اینجا آزمایش ندادم

۱.۵ ذخیره خوبی هست ، نگران نباش

کلا میگن زیر یک، کار یکم سخت میشه

ممنونم عزیزم.یه سوال.شما نمازتونو نشسته میخوندین یا سر پا؟

من از دستیار حمدی پرسیدم گف ترجیحا نشسته منم رو صندلی میخوندم تا دیروز. دیروز پرسیدم گف اشکالی نداره ایستاده