2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
 دو سال پيشش بودم خيلي ماطلم كرد برا هر انتقال چهار ماه وفت ميذاره و همش ميگه لاغر كن لاغر كن&n ...

حتی پروژسترون ۶۰ هم می تونه منفی باشه.این یعنی تا اون لحظه همه چیز خوب پیش رفته ولی تا ۸ روز بعدش خیلی چیزا ممکنه تغییر کنه.ایشالله هممون خیلی زود جواب بگیریم

الان با کی انتقال دادی؟

دکترم بهم سینال داده ازش پرسیدم گف گونال پیدا نمیکنی ....واقعیت تهران که بودم داروخانه ولنجک و ۲۲ به ...

بعضی ها با سینال خوب تخمک هایی دادن. عزیزم بستگی داره بدنت چطور جواب بده. من باید 300 واحدی میزدم اما چون نبود روزی 4 تا 75 میزدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۸۶میلبون...یعنی ربط به تعداد داره؟ شیراز تعداد ۸۶میلیون حرکت ۴۰مورفو ۴ اماایقدمیگن ابن سینا سخت گی ...

اره عزیزم من با جنین شناس ابن سینا صحبت کردم گف اگه تعداد بالا باشه اسپرم مناسب پیدا میشه ...من شوهرم تعدادش قبل از انالیز ۷۵ میلیون بود بعدش شد ۱۸ میلیون ...که خب خداروشکر خوبه ...ولی مورفو همچنان صفر بود .....نگران نباش ایشالا تعدادش بالا باشه و مورفوشم صفر نباشه ...ولی اوضاع همسرت خیلی بد نیس

سلام دوستان شماهایی که مورفو همسرتون کم هست یا صفر هست بجز ابن سینا آزمایشگاههای دیگه هم ازمایش دادن ...

سلام همسر من ت شهر خودمون ۴درصد نرنال بود

ابن سینا ۲درصد البته این آزمایشکاه شهرخودمون هم ووی شهرمون دقت آز اسپرمش بالاست

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
کدوم شهر هستید؟شهرخودتون مراکز ناباروری آزمایش داده بود؟

نه مرکز ناباروری نبود اما آزمایشگاهش دقتش مثل مراکز ناباروریه....عذرم رو اگر بپذیری که شهرمو نگم شیراز نیستم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
نه مرکز ناباروری نبود اما آزمایشگاهش دقتش مثل مراکز ناباروریه....عذرم رو اگر بپذیری که شهرمو نگم شیر ...

خواهش میکنم گلم😘😘😘😘

پس من که شیراز ازمایشگاه خیلی معتبر ازمایش داده همسرم ممکنه با ابن سینا زیاد فرق نداشته باشه درسته؟

اخ دست رودلم نزارخواهر هردکتری سنمومیبینه ونتیجه ازمایشاتم چشماش چهارتامیشه بس مشکلات من زیاده. 😢😭 ...

بهترین کارو کردی عزیزم فقط خدا، انشاالله که ناامیدت نمیکنه

قدیما سن های بالا نازایی داشتن الان دیگه سنو سال نمیشناسه انگار😕 ولی خب بازم شانس گرفتنش تو سنهای پایین بالاتره

حالا هر دکتریو میخوای انتخاب کنی فقط زودتر که کارت عقب نیفته چون با این وضعیت کرونا معلوم نیست قراره چی بشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها خوبید  من بچه هام دنیا اومدن  ۱۹ برج ۴  ببخشید نتونستم بیام  ۷ م ...

تبریک میگم خانومی،همیشه از این. خبرای خوب ان شاالله، الان دوتاشون خوبن؟ با چه وزنی به دنیا اومدن؟دستگاه هم رفتن؟ 

من دارم ایرانی میخورمو مشکلی ندارم. اما هر دارویی خارجیش بهتره. اصلا نمیدونستم خارجیش هست. اگه تازه ...

نه چند روزه دارم میخورم خارجیشو پیدا نکردم متاسفانه تهران نیستم یکشنبه میرم سونو مشخص میشه خوب بوده یا نه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ببین گلی احتمال مشکل ایمنی و انعقادی برای شما کم هست ولی باز برای اینکه خیالت راحت بشه برو آزمایش ها ...

مرسی ممنونم عزیزم که وقت میزاری،

کیفیت جنینهام رو همون موقع پرسیدم

اما الان نمیدونم تو این بسته چطوری 

تو هر بسته ای تمام گریدها بود

از چه نظر میگید مشکل ایمنی و انعقادی احتمالش کمه درمورد من؟(من خیلی آلرژی میشم و هوا سرد میشه بارهاسرما میخورم!بدنم تا به یه جایی آروم بخوره کبود میشه،اینا نشونه ای هست؟)