2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
مرکز اصفهان .تعداد یادم نیست. دکتر گف ممکنه با میکرو جنین تشکیل بشه اما بخاطر اینکه اسپرم ضعیف رشدش ...

عزیزم سلام ...منم همسرم تحرک و موروفوش صفره ...شما ازمایش پروسسینگ یا انالیز اسپرم رو دادی؟مارو فرستادن پروسسینگ گفتن برای میکرو اسپرم پیدا میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. تا حدود پنج نرماله منتها برای بارداری بهتره زیر دو باشه. اصلا نگران نباش با دارو خیلی سر ...

ممنونم از جوابت عزیزم پس من نزدیک دو ماه دارم قرص مصرف میکنم بهتر دوباره ازمایش بدم ببینم چند شده۰چقدر این بارداری با ای وی اف استرس داره هر روز یه چیزی جدید میشنوم و کلی استرس میگیرم

عزیزمی  ممنون گلم. مورفو 0 ابنرمال 100

فقط بخاطر همین؟

آزمایشگاههای معمولی وجاهای دیگه هم مورفو صفر هست؟

با پروسس ونمونه از بیضه هم صفر؟

آخه خیلیا بامورفو صفر باردارشدن وجنینهای زیادی تشکیل شده

چندبارمیکرو کردین؟جنین تشکیل شده؟dfi چند؟

اسم کوچیکش چیه؟ چطوری نوبت بگیرم؟ میکرو کردید پیش رضوانی موفق آمیز بود؟

دکتر همایون عباسی من انشالله این ماه قراره برم پانکچر.

سرچ کن التیام دکتر همایون عباسی ساعت ۴تا۸شب روز قبلش میشه نوبت گرفت مطبش هم چهار را فلسطین هست ساختمان حکیم

یا رب العالمین
واای قربونشون برم من این کوچولوهارو 😍😍😍ان شالله سه قلوهای سالم وخوشکل گیرت بیاد که یه باره کاری ب ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله خدا برا هردومون بچه های سالم و صالح قسمت کنه تو این انتقال  

خدایا شکرت  
سلام دوستان۰من تو سیکل ای وی اف هستم Tshم ۴/۸۳هستش دکتر بهم قرص داد که مصرف کنم هیچ توضیحی هم برام ن ...

عزیزم نگرانی نداره. برای بارداری معمولا زیر 2 باید باشه. بالووتیروکسین هم تو مدت کوتاهی تنظیم میشه. چون جنین ماه های اول تیرویید نداره واسه همین به مادر دارو میدن که tsh بیاد زیر 2

بستگی به رنج نرمال آزمایشگاه داره. مثلا من یه آزمایشگاه رنج نرمال رو زده بود پنج و خورده ای یکی دیگه شون زده بود چهار و خورده ای

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم سلام ...منم همسرم تحرک و موروفوش صفره ...شما ازمایش پروسسینگ یا انالیز اسپرم رو دادی؟مارو فرست ...

عزیزم مورفو همسر شما تو همه ازمایشگاهها صفر هست؟شاید ابن سینا خیلی سختگیرانه میسنجن