2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684443 پست
عزیزم من تو بارداری اولم یکی دو ماه قبل شروع سیکلم شروع شد و تا 17 هفته داشتم. البته سرم آی وی آی جی ...

آنا جونم سلام.خوبی عزیزم.بچه ها خوبن.وقتی پیامتو میبینم کلی انرژی مثبت میگیرم.عزیزم من سه تا انتقال منفی داشتم.که دوتای آخر با طرازی بود.به نظر شما برای انتقال بعدی که با دوتا جنین باقیمونده آخریه ، سرم ivig بزنم؟اونم تو این شرایط کرونا. یا اینکه ببینم اگر خدای نکرده این انتقال منفی شد برای جنینای جدیدم اینکارو بکنم؟کلینیک مام پیش دکتر لاهوتی که رفتم(اونروز نصر نبود)گفت تیم ما اعتقادی به این سرم نداره.با توجه به اینکه شما استفاده کردی نظرت چیه؟

پس شما هم امروز روز سوم انتقالتون بود؟منم میخوام از فردا سر پا بخونم.هم راحت نیستم هم به دلم نمیشینه

اره من و شما تو یه روز انتقال داشتیم...اره دقیقا نمازه نشسته به دل نمیشینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چتد تا جنین انتقال دادی؟برا من دو بلاست.یه سه روزه.قراره ۳ قلو بشه    

والله من قرار بود برام دوتا بلاست انتقال بدن ..ولی دکترم گفت یکیشو بهتر فریز کنیم چون بقیه جنینام زیاد خوب نبودن گفت حیفه لاقل یه دونه خوب فریز داشته باشی منم گفتم هر چی صلاح میدونی

شما چتد تا جنین انتقال دادی؟برا من دو بلاست.یه سه روزه.قراره ۳ قلو بشه    

واای قربونشون برم من این کوچولوهارو 😍😍😍ان شالله سه قلوهای سالم وخوشکل گیرت بیاد که یه باره کاری بشه برات😚😄😄😄 

لیلا جان عزیزم من اهدایی گرفتم امروز روز 6 انتقالمه امیدوارم باردار شده باشم.💐💗

رعنا جون امیدوارم که بزودی مامان بشی.میشه بپرسم جنین اهدایی گرفتی یا تخمک؟ و چندتا و هزینش چطور شد؟ممنون.

وااای ایشالا هرچی از خدامیخای بهت بده دورت بگردم اولین کسی هستی ک بهم انرژی دادی تابتونم فردا انجامش ...

برو به امید خدا انجام بده دردش یک لحظه هستش و نفس کشیدن رو حتما انجام بده که واقعا راه تحمل درد هستش

سلام. امروز جواب آزمایش ام رو گرفتم بتام 929 بود. امروز 14 انتقال ام. ممکنه دوقلو باشه؟ 

مبارک باشه خانوم به سلامتی ❤❤

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
سلام عزیزم شما روز چندم سیکلی _من از روز چهارم یعنی با شروع امپولا ترشحاتم شدید شد مدااام میپرسیدم ا ...

من دیروز روز ۱۴ بود یهو ترشحاتم شروع شد . خداکنه همینی که میگین باشه دیگه سپردم به خدا

بعد که اینا رو گفتن جنازه ما از اتاق دکتر بیرون اومد.یخ زده بودم راه میرفتم ولی حس نداشتم انگار همه ...

عزیزم حتما حکمتی داره. من خودم همسرم مورفو صفره و تعداد کم و تحر ک افتضاح. میخوایم آی وی اف کنیم اما نمیدونم بشه یا نشه. ولی خب دیگه پیش اومده و کاریشم نمیشه کرو. اهدایی هم از وجود خودت تغذیه میکنه عین بچه خودته . 

عزیزم یعنی فقط به خاطر مورفو صفر گفت؟ کدوم مرکز بود؟ تعداد چقدر؟ 

مرکز اصفهان .تعداد یادم نیست. دکتر گف ممکنه با میکرو جنین تشکیل بشه اما بخاطر اینکه اسپرم ضعیف رشدش متوقف میشه گف مثلا ممکنه یه پروتئینی بهش نرسه دیگه رشد نکنه.

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام بچه ها خوبید  من بچه هام دنیا اومدن  ۱۹ برج ۴  ببخشید نتونستم بیام  ۷ م ...

مبارکه عزیزم انشالله همیشه سالم باشن 

چند هفته به دنیا اومدن؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
والا من هم مثله شما یه بچه دارم برا تعیین جنسیت اقدام کرده بودم که فهمیدم همسرم مورفوش صفره ...که دک ...

خدا کنه همینطور باشه 

نه چیزی نگفت

ولی اگه تعداد جنینم خیلی کم باشه از خیرش میگذرم

ایشالا جفتمون جواب میگیریم

البته شما اوضاعت خیلی بهتر از منه خدارو شکر، حداقل تعداد خوبی تخمک میدی