2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
سلام عزیزم. دکترها معمولا قبل از انتقال برای همه تجویز میکنن. البته اصل مصرف اسید فول ...

آخه از دکتر پرسیدم یدو بخورم یا اسیدفولیک گفت اگر آزمایش تیرویید منفی بود یدوفولیک بخور... شک کردم انگار برعکس گفت آخه ید برای تیرویید خوبه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چرا خوب نباشه گلی؟؟!!! متفاوت یعنی به جای گونال یا سینال یا پیورگان که بر مینای هورمون FSH هستن، این ...

زینبی جون شرمنده من اینقدر ازتون سوال میپرسم🤦‍♀️

فقط یه سوال دیگه اینکه این امپولا که دکتر به من داده از گونال یا سینال قوی تره یه ضعیف تر؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه از دکتر پرسیدم یدو بخورم یا اسیدفولیک گفت اگر آزمایش تیرویید منفی بود یدوفولیک بخور... شک کردم ا ...

عزیزم نگران نباش دکتر منم به اونایی که کم کاری تیروئید دارن میگه یدوفولیک نخورین اگه آز تیروییدتون منفی هست میتونین یدوفولیک بخورین من خودم دارم میخورم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم تا الان همه گفته بودن این فاکتور تو این مرحله مهم نیست. هنوز دکترم جدیدم چیزی براش تجویز نکرد. ...

والا دکترم این جوابهارو دید گفت برم پیش دکتر غدد و دکتر هماتولوژ مشاوره

تو نامه دکتر غدد نوشته به علت tpoبالا ارجاع داده میشود

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بله در حالت عادی شاید نیاز نباشه به کورتون، ولی شما داری اقدام به بارداری میکنی و باید تحت نظر یه دک ...

منم  تی پی او بالاست ولی دکتر غدد گفت تا وقتی تیروئیدت نرمال باشه هیچ اشکالی نداره فقط سه ماه قبل از انتقال لووتیروکسین باید بخوری 

منم سه ماهه میخورم تیروئیدمم نرماله

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان من یه بسته جنین دارم. دو بار هم منفی شدم(دفعه اول جنین سه و پنج روزه-دفعه دوم فقط پنج ...

من اگه بودم حتما میرفتم انتقال میدادم چون خراش دادم فکر کنم دوماه اثرش هست 

حتما برو انتقال بده 

خدای نکرده نشد دفعه بعد برو تهران

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم نگران نباش دکتر منم به اونایی که کم کاری تیروئید دارن میگه یدوفولیک نخورین اگه آز تیروییدتون م ...

ممنونم از راهنماییت❤ همیشه فکرمیکردم برعکس چیزی هست ک شما میگی الان متوجه شدم🙏🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یه نوبت هم مطب دکترعباسی برید اونم دکتر خیلی خوبیه تومرکز مشتاق کارمیکنه صالحی با بهشتی براهمین پیش ...

اسم کوچیکش چیه؟ چطوری نوبت بگیرم؟ میکرو کردید پیش رضوانی موفق آمیز بود؟

خدای مهربان،حواسش هست🤗
والا دکترم این جوابهارو دید گفت برم پیش دکتر غدد و دکتر هماتولوژ مشاوره تو نامه دکتر غدد نوشته به ع ...

واقعا؟ 

آخه Thyroid peroxidase میشه TPO که برای شما 4.47 هست. نمیدونم ولله، شاید تیروگلوبین هم تو همین دسته قرار میگیره.

واقعا؟  آخه Thyroid peroxidase میشه TPO که برای شما 4.47 هست. نمیدونم ولله، شاید تیروگلوبین هم ...

یعنی احتمال داره اشتباه نوشته باشه

حالا یکشنبه پیش دکتر غدد وقت دارم خودش ببینه متوجه میشه دیگه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم