2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام. امروز جواب آزمایش ام رو گرفتم بتام 929 بود. امروز 14 انتقال ام. ممکنه دوقلو باشه؟ 

مبارکت باشه عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
فدااات، زنده باشی عزیزدلم😙😙😙 به امید خدا خودتم حتما مامان میشی، باور کن من فکرشم نمیکردم مثبت بشم ...

الهی خداروشکر واقعاازته دلم برات خوشحالم به مامانم گفتم اونم خوشحال شد برات واقعامعجزه شده انشالله بسلامتی وصحیح سالم بدنیابیاری بغلش کنی, مرسی عزیزم ازدعات یادت نره باوروجک منم دعاکن ایشالله منم اینسری مامان شم. 

منم اینبار میخوام اشپزی سبک. اینهاروخودم انجام بدم بیچاره مامانم چه گناهی کرده اخه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم اومدم چرا اونجا کارشون خوبه ولی من نمیتونستم هزینش رو بدم، خیلی گرونه . حدود سی هزار دلار ...

اووه خیلی گرون بوده پس اونجا بازایران خداروشکر هزینه هاش منصفانه هست, چه خوب منم ببینم اینبار چه امپولی میدن کاش یه چیزدیگه بدن جای سینال بی مصرف. 

نگو اینجوری دختر فقط وفقط مثبت فکرکن ایشالله کلی تخمک ازت میکشن وجنین های خوشگل تشکیل میشن وبرات میگیرن. بعدانتقال شیرو 1قاشق نشاسته هروز حتمابخور خوبه. 

انشالله که اینبارمامان میشی گلم برات دعا میکنم 

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

چرا دوباره پیشش نرفتی؟  به شما گفت عددت خوبه؟ منظورتون آمپول پردنیزولون هستش؟ به من فقط قرص پ ...

دو سال پيشش بودم خيلي ماطلم كرد برا هر انتقال چهار ماه وفت ميذاره و همش ميگه لاغر كن لاغر كن 

اره به من گفت عددت خوبه و اين يعني الان بايد حامله باشي هم خودم هم دوستم كه پروژسترونش ٤٠ بود هر دو تامونم منفي شديم ☹️

همسرم مشکل تعداد و تحرک کم اسپرم داره و مورفولوژی هم خوب نبود ولی یادم نیست چند بود. من فقط یکبار ...

ببین گلی احتمال مشکل ایمنی و انعقادی برای شما کم هست ولی باز برای اینکه خیالت راحت بشه برو آزمایش ها رو انجام بده 

اما خراش رحم فکر نکن معجزه میکنه، منظورم اینه به خاطر خراش میتونی عجله نکنی 

نهایت دفعه بعد برات prp کنن، اونم خیلی تاثیر داره 

کیفیت جنین ها رو خبر داری؟؟ 

الهی خداروشکر واقعاازته دلم برات خوشحالم به مامانم گفتم اونم خوشحال شد برات واقعامعجزه شده انشالله ب ...

یه دنیا ممنون عزیزم😙😙😙 همیشه به یادت هستم انشاالله دوتا فندق خوشگل خدا بهت میده تمام این سختیا و استرسا یادت میره، من که دلم روشنه نتیجه میگیری مخصوصا که سنتم پایینه خیلی موثره

تحرکم خوبه داشته باشی کلا دائم خوابیدن آدمو کسل و مضطرب میکنه

کی قراره پانکچر بشی به سلامتی؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
تبسم جون میشه عکسشو بزاری لطفا.من هرچی گشتم فقط ترکیه ش هست.

ببخشید من فرستادم. اینه. از داروخانه دکتر شهلا شفیعی گرفتم. خدا خیر بده شیسا جون رو. ایشون بهم آدرس داد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان۰من تو سیکل ای وی اف هستم Tshم ۴/۸۳هستش دکتر بهم قرص داد که مصرف کنم هیچ توضیحی هم برام ن ...

سلام عزیزم. تا حدود پنج نرماله منتها برای بارداری بهتره زیر دو باشه. اصلا نگران نباش با دارو خیلی سریع کنترل میشه. معمولا یک ماهه تنظیم میشه