بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اول آبرسان بزن یعد پرایمر بعد کرم پودر زیر چشمت کانسیلر و روش همه اینا پودر فیکس
درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂
بنظر من اول ابرسان بزن بعد ی کرم پودر سبک مخصوص روزانه بگیر مثل بیبی کردم یا سیسی بستگی ب نوع پوستت داره هم بصرفه تره
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
اول صورتت خوب بشور بعد خشکش کن بهش مرطوب کننده بزن بعد یکم پرایمر بزن یه چند دقیقه واستا جذب پوست بشه بعد کرم پودر بزن رو صورتت پدتو خیس کن آبش بگیر بعد به صورت ضربه ای کرم پودر رو رو صورتت پخش کن و بعد زیر چشما قسمتای تیره ک میخای کم کانسیلر بزن بعد پودر فیکس یا پنکک بزن به صورتت یا قسمتی ک کانسیلر زدیی