2777
2789
عنوان

کسی هست بهم ارایش کردن رو یاد بده

144 بازدید | 23 پست

توی ارایش کردن مشکل دارم زیاد بلد نیستم

مثلا وقتی کرم پودر میزنم زیر چشمم خط کرم پودر میوفته تو اینستا دیدم یچیزی میزنن زیر چشم اسمشون چیه؟

کلا میتونید مراحل ارایش رو بگید تا خوب کرم رو پوستم بشینه زیر چشمم بد نشه

کانسیلر میزنن برای زیر چشم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کانسیلر رو میزنن زیر چشم بجای کرم پودر

حجمی که میزنی زیاده ک توی خطوط جمع میشه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

وقتی زیاد میزنی اینجوری میشه

وقتی کرم پودرتو پخش کردی پودر تثبیت یا پنکک میزنی 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

اول باید به کل دوستت مرطوب کننده بزنید به جاش اکه الورا بزنی و چند دقیقه ثبت کنی جذب بشه خوبه

یه دور کل صورتتو کرم پودر میزنی البته به اندازه نه اینکه خیلی غلیظ باشه بعد از خط گونه تا ابروت کانسیلر و بعد خط چشم و فر مژه 

اول آبرسان بزن یعد پرایمر بعد کرم پودر زیر چشمت کانسیلر و روش همه اینا پودر فیکس

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

اول ابرسان مخصوص پوستت بزن بعد ضد آفتاب بی رنگ بعدش پرایمر بزن و بعد کرم پودر

بعد پودر فیکس یا اسپری بعضیا هر دو رو میزنن

اگه کانتور بخوای بزنی بعد کرم پودر باید بزنی

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بنظر من اول ابرسان بزن بعد ی کرم پودر سبک مخصوص روزانه بگیر مثل بیبی کردم یا سیسی بستگی ب نوع پوستت داره هم بصرفه تره 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اول صورتت خوب بشور بعد خشکش کن بهش مرطوب کننده بزن بعد یکم پرایمر بزن یه چند دقیقه واستا جذب پوست بشه بعد کرم پودر بزن رو صورتت پدتو خیس کن آبش بگیر بعد به صورت ضربه ای کرم پودر رو رو صورتت پخش کن و بعد زیر چشما قسمتای تیره ک میخای کم کانسیلر بزن بعد پودر فیکس یا پنکک بزن به صورتت یا قسمتی ک کانسیلر زدیی

عشق ادمو احمق میکنه🖤