2777
2789
عنوان

خیلیی بی قرارشم همش گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 25 پست
مال من همش برمیگرده ولی باز خراب میشه.......ای خدا 😭کاش بره نیاد دیگه خستم گرده وقتی آدم نمیشه چرا ...

خوش بحالت 

من از دلتنگی بند بند وجودم درد میکمخ

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند وقت مگه با هم بودی که سه ماه دوریش هم نمی تونی تحمل کنی ؟

سه ماه با هم بودیم

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

خوش بحالت من از دلتنگی بند بند وجودم درد میکمخ

🥺میدونم چی میگی منم کلی دلتنگی میکشم تا خبری ازش بشه ولی همیشه هم برمیگرده 😂نمیدونم وقتی دوسم نداره چرا میاد هی چرااا 

عشق ادمو احمق میکنه🖤
براش مهم نیست شما هم الکی اشکاتو برای این آدم خرج نکن. حتی اگه برگرده دیگه به درد نمیخوره .زندگیتو ک ...

چقدر تلخ😭🥲

من که عاشق هستم و حکایتم زندگی و جوونیم بود شما که دوستی ..ولی رو خودت کار کن قانون رها گردن یاد بگیر..برو سراغ ادمهای دیگه..هشت سال نفس به نفسم توی تخت بود وقتی باهاش حرف زدم باورم نمیشد...

چه دل خوشی داری من هشت سال زندگی کردم...خونمو به پاش ریختم...کارها کردم براش الانم رفته فقط ماهی پول ...

چقدر مردا نامردن😭😭😭