2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045279 بازدید | 684446 پست

بچه هت تروخدا کسی جواب سوال منونمیدونه. شما هم ترشح دارید. نکنه داره تخمک آزاد میشه . کسی چیزی میدونه بگه. دارم سکته میکنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
میدونم عزیزم یه لحظه گفتم تاکیدی بگم چون طبق تجربم دیدم بعضا دوستان درمانهای همدیگرو ملاک قرار میدن ...

تورک آنا من سینه هام فیبروکیستیک هست.و ویتامین ای میخورم.حالا بعد انتقال هم دارم‌ادامه میدم.به نظرت قطع کنم؟

خدایا شکرت  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم باز نشه!آخه همه چی خوب بود!۳تا جنین بلاست! گفتم پیش یک دکتر دیگه برم اما تا اون دکتر تصمیم ب ...

سلام گلم ...شما فقط یکبار پانکچر کردید؟

اگر آره که چرا زود ناامید میشی گلم 

هنوز کلی راههای نرفته داری 

آخه از دکتر پرسیدم یدو بخورم یا اسیدفولیک گفت اگر آزمایش تیرویید منفی بود یدوفولیک بخور... شک کردم ا ...

بسته به اینکه تیروئید کم کار باشه یا پرکار ید ممکنه خوب باشه یا بد. من چون خودم برای تیروئید دارو میخوردم گفتم شاید یدوفولیک زیادی باشه اما دکتر غدد گفت خوردنش ایرادی نداره 

آره بالاست ولی خوب رو هورمون تیروئید فقط اثر میذاره و همش تیروئید رو میبره به سمت کم کاری. باید مراق ...

دارچین جون Anti tpo منم بالای ششصد بود دکترم گفت این فاکتور ثابته و درمانی نداره اما مادامی که تیروئیدت تحت کنترل باشه اهمیتی نداره 

سلام گلم ...شما فقط یکبار پانکچر کردید؟ اگر آره که چرا زود ناامید میشی گلم  هنوز کلی راههای ن ...

اره

فقط یکبار سال ۹۶

دو تا انتقال منفی

آخه کلی مشکل برام بوجود میاد

هایپر میشم.از عوارض آمپولها از رفت و آمد و نتیجه نگرفتن میترسم 

الانم که کلینیک‌میگه اگر میخوای چون خراش داری و‌جنینم داری پریود شدی بیا انتقال بده

دوستان همه لطفا نظرتون رو بگید به مشورتتون نیاز دارم و @زینبی_بابا    ‍ @تو ...

من بودم میرفتم انتقال میدادم حالا یا میگیره یا نمیگیره دیگه انشاءالله که بگیره البته 

تو که میخوای دوباره تخمک کشی کنی حالا چه الان چه دو ماه دیگه انشاءالله که باردار بشی با همین بسته فریز دیگه نیاز به دوباره رفتن این راه نباشه