2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
لطفا جواب من رو هم بده بعد انتقال نباید حمام کرد؟سری پیش حمام کردم نگرفت برام الان با این کرونا چکار ...

عزیزم آخه چرا این جور فکر میکنی، آخه اصلا ربطی نداره

پاشو برو حموم مامان هپلی🤭🤭🤭🤭

منم بعد ازانتقال، فکر کنم روز بعدش رفتم حموم، اصلا کپک میزنه آدم و هزار تا مریضی پوستی میاد 

تو رو خدا این شایعات رو کنار بذارین و گوش ندین😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه زینبی من مشکل انعقادی یا غلظت خون نداشتم فقط تو ازمایشم یکی از ژن ها قرمز نوشته بود فکر کنم جهش ...

میدونم گلی درد داره واقعا هم اذیت کننده س ولی چون تو بارداری غلظت خون بالا میره، در درجه اول برای سلامت خودت تجویز میشه انوکسا 

برای بعد از زایمان سزارین هم باز ریسک لخته شدن خون تو بدنت هست، پس اگر گفتن حتما تا یه مدت ادامه بده

ضمنا خواهر گلم از الان بگم هر خانمی ممکنه افسردگی بعد از زایمان بگیره، خصوصا اونها که دست تنها هستن، 

خودم اصلا فکرشم نمیکردم بیاد سراغم ولی چون آمادگی داشتم بهتر باهاش کنار اومدم

حتما از الان راجع بهش با همسرت صحبت کن و اگر تونستی یه مشاور خوب هم برای اون موقع پیدا کن 

راستی تیکرت داره به آخراش میرسه😍😍😍😍 کلی ذوقت رو میکنم

عزیزم آخه چرا این جور فکر میکنی، آخه اصلا ربطی نداره پاشو برو حموم مامان هپلی🤭🤭🤭🤭 منم بعد ازان ...

سری پیش که انتقال دادم درد کمر بسیار وحشتناکی گرفتم نمیدونم چرا تمام بدنم قفل کرده بود میرفتم زیر آب جوش علت این کمردردم چی بود حتی نفس نمیتونستم بکشم نمیدونی چرا؟

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت

سلام.جواب ازمایش من منفی شد خیلی دلم شکست خیلی ...ولی هیچ حرفی نمیتونم بزنم جز این که بگم خدایا راضیم به رضای تو .تنها خبری که بتونه شادی رو به دلم برگردونه خبر معجزه الهی هست.التماس دعا دارم از شما دوستان عزیزم.ببخشید اگه شمارو هم ناراحت کردم.

@زینبی_بابا       سلام عزیزم من ۲۸ مرداد دو تا جنین ۵ روزه تازه انتقال دادم ۶ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ بیام با ماهیتابه آنا جون سراغت؟؟؟ 🍳🍳🍳🍳 چرا این همه خودتو باختی!!!! 

اولا استراحت مطلق نباش ضرر داره، استراحت نسبی باش یعنی تو بشین، پاشو، فقط فعلا آشپزی نکن، دائم خوابیدن برای خودت و بچه ضرر داره خصوصا که الان اسپرینت هم قطع شده

نگران اون فولی هذ نباش با ادامه حاملگی جذب میشن

دیگه تا تکلیف چیزی مشخص نشده هم فاز منفی برندار😉😉😉

زینبی جون من روزی یه دونه میزنم این سیکل که میگید متفاوته یعنی خوب نیست 

چرا خوب نباشه گلی؟؟!!! متفاوت یعنی به جای گونال یا سینال یا پیورگان که بر مینای هورمون FSH هستن، اینجا هورمون رشد یا سوماتوتروپین تجویز شده، همین. 😉😉😉😉

عزیزم خوب چرا زیر آب جوش میرفتی همون آب ولرم کافیه😉😉😉

درد وحشتناکی داشتم به نظرت این درد کمر ربطی به انتقال داشت

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
من دوروز بعدازانتقالم باماشین برگشتم وبعدازسه چهارساعت که توی ماشین بودم دلدرد شدیدباترشحات سفیدبیش ...

آخی عزیزم انشالله انتقال بعدیت

خودم سابقه انتقال ندارم هنوز

فکر نمیکنم از علایم منفی شدن انتقال ترشح باشه، شاید فقط بخاطر نشستن ترشحاتت زیاد شده

زینب جون بااجازه تگت میکنم. @زینبی_بابا   لطفا بهمون بگو درد شدید شکم و ترشح زیاد و سفید رنگ از علایم منفی شدن هست؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
والا من انتقال اولم ک منفی شد برا انتقال دوم خودم خواستم هم پی ار پی کرد هم خراش رحم هم سرم‌ای وی ای ...

اخی الکی این همه وقت و هزینه و مهمتر از همه سلامتیت رو خطر انداختی

مگه با هیستروسونوگرافی یا هیستروسکوپی ک رحم رو بررسی میکنن نمیتونن بفهمن التهاب داره؟ ک دیگه اینکارارو نکنن

توی سونو سایز رحم رو دقیق اندازه میگیرن ولی نمیدونم متوجه التهابشم میشن. ایمنولوژیست چطوری متوجه شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام.جواب ازمایش من منفی شد خیلی دلم شکست خیلی ...ولی هیچ حرفی نمیتونم بزنم جز این که بگم خدایا راضی ...

پروانه عزیزم

روز چهارده بودی یا شونزده؟

نظر دکترت چیه؟

من کلا درمانم تهران بود و هست ولی از مرکز مادر تعریف شنیدم..خودم خیلی آشنایی ندارم.. مرکز امید ویزی ...

انشالله مثبت میشی ،توکل بخدا

منم موندم همین جا ادامه بدم یا بیام تهران 

و بین دکترهای تهران کدوم رو انتخاب کنم!

گاهی میگم کلا بیخیال شم.سلامتی خودم مهمتره!