2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045414 بازدید | 684464 پست
اره فقط یکبار سال ۹۶ دو تا انتقال منفی آخه کلی مشکل برام بوجود میاد هایپر میشم.از عوارض آمپولها ...

اره دیگه تاجنین داری که لازم نیست ازاول پانکچربشی

برو انتقال بده خداروچه دیدی شاید گرفت

فقط ازدور حس میکنم عین خودمی وبشدتتتتتتت استرس داری ....استرست رو کم کن ارادتو قوی کن باتوکل به خدا درمان رو ادامه بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هت تروخدا کسی جواب سوال منونمیدونه. شما هم ترشح دارید. نکنه داره تخمک آزاد میشه . کسی چیزی میدون ...

پانکچر داری؟

منم خیلی ترشح داشتم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
یه سوال دیگه هم دارم  مادر من سرطان سینه دارن  و سرطان سینه هم خیلی ارثیه  این دار ...

عزیزم حتما قبلش متخصص زنان اینو برات در نظر میگیره و متناسب این موضوع دارو میده...دوزاشو کمتر میده...ولی باید تندتند چکاپ بشی انگار توی دوره درمان

سلام عزیزم تا یکی دو دوره اثرش هست، نهایت سه دوره

از ۳تیر تا حالا دوبار پریود شدم.

الانم که منفی شده و‌دارو هام قطع شده حتما پریود میشم و میشه سومین پریود.

حالا بنظرتون برم انتقال بدم؟(چون اثر خراش شاید باشه)

یا عجله نکنم و آزمایش ایمنی و انعقادی و ...بدم و بعدا سر فرصت انتقال بدم؟

عزیزم منم ازت سوال دارم منم تعیین جنسیت هستم بار اول برام نگرفته شما قبل انتقال دارو گیاهی خوردین سی ...

سلام عزیزم شما کجا انجام دادی چند تا جنین و چند تا دختر پسر داشتی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام عزیزم شما کجا انجام دادی چند تا جنین و چند تا دختر پسر داشتی

ببین کلا ریسکه بار اول هیچی پسر نداشتم بار دوم ۱۵ تا دختر ۱ پسر که نگرفت این بار هم ۳تا دختر ۲تا پسر هرکس این رو میخونه از ته دل دعا کنه بگیره 

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
دارچین جون Anti tpo منم بالای ششصد بود دکترم گفت این فاکتور ثابته و درمانی نداره اما مادامی که تیروئ ...

منم اینطورم‌چرا بالاست و رو انتقال تاثیر منفی نداره؟

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت