2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684466 پست
سرخود داری میخوری؟ چه دوزی داری مصرف میکنی؟ (الان یه ذره اطلاعاتم بالاتر رفت   )

عزیزم حتی مکملم سعی کنین سر خود نخوری چه برسه پردنیزولون.... 

وظیفه ما فقط اینه حواسمون به شرایطمون باشه اما نهایتا باید خودمونو دست دکترمامون بسپریم.... 

ما فقط باید بتونیم شرایطمونو بهتر انتقال بدیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم فقط واست باشه نمک رو به حداقل برسونی....  آب زیاد بخور....  کلسیمم داری حتما!  ...

بله با ماست و شیر میخورم و ان شالله بعد از مثبت شدن قرص کلسیم هم اگر دکترم اجازه بده اضافه میکنم

خواهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله با ماست و شیر میخورم و ان شالله بعد از مثبت شدن قرص کلسیم هم اگر دکترم اجازه بده اضافه میکنم

برا من دکترم با شروع پردنیزولون کلسیمم تجویز کرد... 

چون پوکی میاره.... 

بازم از دکترت بپرس.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم حتی مکملم سعی کنین سر خود نخوری چه برسه پردنیزولون....  وظیفه ما فقط اینه حواسمون به شرا ...

نه کسی سرخود نخورد عزیزم. ممنون از توجهت

من فقط سوال پرسیدم چون اشتباه برداشت کردم که دوستمون نکنه سرخود داره مصرف میکنه.

برا من دکترم با شروع پردنیزولون کلسیمم تجویز کرد...  چون پوکی میاره....  بازم از دکترت ب ...

شما فقط تو مدت بارداری مصرف کردی؟ الان دیگه قطع کردی؟ عوارض هم داره؟

من کلا از قدیم اسم کورتون رو میشنیدم میترسیدم. قدرتی خدا از هر چی میترسم سرم میاد. یکیش همین آی وی اف   

نه کسی سرخود نخورد عزیزم. ممنون از توجهت من فقط سوال پرسیدم چون اشتباه برداشت کردم که دوستمون نکنه ...

میدونم عزیزم یه لحظه گفتم تاکیدی بگم چون طبق تجربم دیدم بعضا دوستان درمانهای همدیگرو ملاک قرار میدن برا همین کلی و تاکیدی گفتم.... 

حتی سر تغذیه هم از کسی تقلید نکنین.... 

چون دیدم خیلیا میگن فلانی فلان چیز خورده + شده منم بخورم در حالی که بعضا میبینی یه چیزی برا یکی خوب باشه میتونه برا یکی دیگه خوب نباشه.... 

نه عزیزم. الان وسط سیکلم بود. گفت پریود شدی با نتیجه آزمایشهات بیا ال دی بدم و یه مکمل دیگه. گفت با ...

شما چندتا انتقال منفی داشتید؟

جواب آزمایش ایمنی و‌ انعقادی چند روز بعد میاد؟

از کلینیک به من زنگ زدن

گفتند چون خراش آندومتر داری و جنین فریز داری بیا برای انتقال

نمیدونم چیکار کنم

نمیتونم تصمیم بگیرم

یعنی ۴بار رفتی پیش نصر؟ میشه بگید مشکلتون چی بود و‌چند سالتون؟ من دیشب بغض شکست و همسر و‌پدرم گفتن ...

نه بابا درمان ادامه بده پرورشگاه به همین راحتی نیست که هر وقت رفتی بگن بفرما این بچه تقدیم شما

من دختر دایم 12ساله بچه دار نشدن سه بار iui و میکرو کرد نشد بعد الان سه ساله برای بچه پرورشگاه اسم نوشته ولی کو خبری نیست اینقدر سخت میگیرن 

والا من انتقال اولم ک منفی شد برا انتقال دوم خودم خواستم هم پی ار پی کرد هم خراش رحم هم سرم‌ای وی ای ...

عزیزم دکتر نگفت برا التهاب رحمت چکار باید بکنی

منم همیشه رحمم التهاب داره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
شما چندتا انتقال منفی داشتید؟ جواب آزمایش ایمنی و‌ انعقادی چند روز بعد میاد؟ از کلینیک به من ...

یه بار

برای من حدودا 17 روز بعد میاد.

عزیزم چرا نمیخوای انتقال بدی؟ چرا میخوای یه بسته فریز نگه داری؟

سلام دوستان

من یه بسته جنین دارم.

دو بار هم منفی شدم(دفعه اول جنین سه و پنج روزه-دفعه دوم فقط پنج روزه)

۳تیر همراه با لاپارا و هیسترو خراش آندومتر داشتم.

الان کلینیک میگه چون خراش داری بیا یه بسته رو‌انتقال بده

بنظرتون چیکار کنم؟ من که اصلا عقل و دلم هیچ فرمانی نمیده.

این خراش تا کی اثر داره؟

شما راهنمایی کنید

@تورک_آنا    

@زینبی_بابا    

بعد پریودی که باید گونال اف بزنم  تنبلی تخمدان دارم همسرم تحرک ضعیفه  مگه به شما چه دارو ...

گونال که گیر نمیاد مهگل جون

بعدم‌به منم سینافکت ندادن گفت روز دوم سیکلت بیا داروهاتو شروع کنیم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم اگه اینطوری بود که گل و بلبل بود....  تشیص جنسیت اسپرم انقدرا که میگین راحت نیست....&nbs ...

ممنون که پاسخ دادین من اطلاعاتم کمه ولی یکجا خوندم می تونن با رنگ کردن اسپرم و یکی با لیزر جداشون کنن  یا از روی سرعت و سایز می تونن تشخیص بدن ولی خوب صد در صد جدا نمی شن بازم اگه بتونن این کارارو انجام بدن از هیچی بهتره