2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
سلام مرضی جونم خوبی؟ سفید برفی چطوره؟ بهتر شده؟ من ۲۸ مرداد انتقال داشتم برام یازدهم و سیزدهم بت ...

عزيزم سفید برفی که اصلاً خوب نیست، اینقدر بالا میاره بعضی روزها که فقط میشینم و گریه میکنم 

نوشین جان بخاطر باردار شدنت خییییییلی خوشحالم و بهت تبریک میگم، ان شاء الله به حق امام حسین زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه 

اماناراحت شدم گفتی خوب نیستی،چطور بعد از انتقال علائم هایپری اومد سراغت؟ اما نگران نباش عزیزم، میدونی چیه ماها که بسختی باردار میشیم، انگار باید یه سری مشکلات رو تجربه کنیم، من رفتم پیش روان شناس، بهم میگفت تا باردار شدی، غصه خوردی، تو بارداری هم که کلی مشکل داشتی غصه خوردی، الآنم که شرایطت اینجوریه غصه میخوری، پس کی میخوای خوشحال باشی، گفتم خودمم همین برام سؤال 😞😞😞

حالا عزیزم نگران نباش، ما راضی هستیم به رضای خدا 

خدا پشت و پناهت باشه خواهر گلم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه فکر کنم برا لک لانه گزینی خیلی زود باشه. خیلی نگرانم. نمیدونم چی کار کنم. 

اگه لکه بینیت زیاده به دکترت بگو شاید بخواد پروژسترونت رو زیاد کنه ولی کلا لک لانه گزینی برای هرکسی یه روزیه همه مثل هم نیستن

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

سلام خواهرا

کسی مثبت نشده توی این دوسه روز اخیر؟وقت نکردم بخونم آخه از فضولیم دارم میمیرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیز دلمممممممم.....  میفهمممممممت اما واقعا جواب بعضی سوالا زمان خاصی داده میشه....  شا ...

فدات خواهری اینم چشم

خدا دردونه هاتو برات صحیح و سالم حفظ کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوشحالم قبلا خبر بارداری یکیو می شنیدم دست خودم نبود گریه می کردم ولی الان دیگه گریمم نمیاد عادت کرد ...

عزیزدلم بحق ام البنین ان شاالله دامنتو سبزکنه الهی..منم مثل تو بودم بغض میکردم بخد از سر حسادت نبود به هیچ وجه فقط از نگاه دیگرام و حرفا خسته بودمم..خدا ان شاالله بحق اهل بیت جواب همه ی مامانای منتظر رو بده سخت واقعاا..من وقتی میام اینجا پیش بچه ها آروم میشم دلم ی جوری امن میشه وقتی دیگ می فهمم بچه چ بطور طبیعی چ با میکرو باردار شدن از ته دلم خوشحال میشم انرژی میگیرم بخداااا..عزیزدلمممم همه ی ما امیدمون به خدای بزرگه خدا حواسش هست بهمون نازنینم 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم به مرور خوب میشی من چهار بار هایپر شدید شدم دوبارش بستری شدم مراقبتای ویڗه .دوبارش تو خونه بود ...

چه خبر دختری .خوبی؟چند هفتته؟

اره عزیزم من‌دارم میزنم روزی دوبار

آمپول آمادست یا باید توی سرنگ بکشی؟

۸تا

اهان حدس میزدم

احتمالا در همین حد تخمک دادی، اونایی که انقد میدن یعنی تخمدان خیلی متورم نشده و اوضاعش خوبه و الان شرایط  انتقال رو داره 

به فال نیک بگیر

ان شالله که خیره 

صبح انتقال کله پاچه بخور شنیدم خوبه

خواهش