2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام نوشین جان چی شده عزیزم نگرانت شدم؟ گفتی حالم خوب نیست دور از جونت دارم میمیرم نگران شدم ولی عدد ...

سلام قربونت برم عزیزم هنوز حالم خیلی بده حتی با زدن سرم های آلبومین. بهم گفت یازدهم و سیزدهم آز بده ، عددش رو اطلاع بده. گفت یک هفته بعد آز دوم بیا برای سونو اول

من از دکتر اصفهانم پرسیدم ژل رویال بخوریم گفت آره خوبه.. از دکتر غفاری رویان هم پرسیدم اوابوست اشکال ...

عزیزم ژل رویال اصل پرسیدید یا قرصش ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا...ایشالله زودتر خوبی نوشین خوش قلب و مهربونم...خیلی سخته هایپری...وحشتناکه...بهت گابوگالین ند ...

بهم سرم آلبومین داد گفت تا ۶ روز شبی یک عدد کابرگولین بخور.قربونت برم الهی عزیزم بی بی چک دیگه نزدی؟

من اردبیلم.ازشهرستان هاش که زنبورداری دارن وفامیل دوستمه و قابل اعتماده خریدم و واقعا راضی بودم.تو ا ...

مرسی عزیزم ،لطف میکنی اگر آدرس پیج رو بزاری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دارم میمیرم مروارید جون سرم آلبومین زدم انگار نه انگار . انتقالم ۲۸ مرداد بود. خیلی داره بهم سخت می ...

الهی بگردم عزیزم خیلی سخته،به حق همین شبا به زودیه زود خوب میشی مامان مهربون

دور از جونت عزیزم ....ایشالا با مرور زمان بهتر میشی عزیز دلم ....فک کنم فقط باید به مرور زمان اب شکم ...

قربونت بشم الهی مهربون

چشم سعی میکنم سریع خودمو جمع و جور کنم آخه باید برای شما دوستای خوبم قرآن رو ختم کنم الهی همه حاجت روا بشن

عزیزم باور کن مکمل اون معجزه گری نیست که دنبالش هستی، خصوصا برای خانم ها عزیزم بودن از دوستان همسرش ...

آره عزیزم درست میگی ،مسائل دیگه رو هم باید در نظر گرفت ،منم دیگه فقط همینها رو بهش میدم ویتامین سی که خودش تو این شرایط کرونا هم میخورد ،و اسید فولیک و کیوتن ،اگر بار اولم بود اینقدر استرس نداشتم آخه این آخرین فرصتی هست که به خودمون دادیم ،توکل به خدا 

عزیزم خدانکنه این چه حرفیه ...دکترت چیزی نگفت بستریت نکردن اب شکمتو بکشن ...ایشالا که زودتر به حالت ...

نازنین جون بهم گفت صلاح نیست الان دستکاری کنیم

بهم سرم آلبومین داد و گفت تا شش شب شبی یک عدد کابرگولین بخور. تغذیه هم رعایت کن

ممنونم عزیزدلم

سلام قربونت برم عزیزم هنوز حالم خیلی بده حتی با زدن سرم های آلبومین. بهم گفت یازدهم و سیزدهم آز بده ...

نگران نباش عزیزدلم انشالله که زود خوب میشی من خودم تجربه ای ندارم ولی اینجا دوستان گفتن هر چقدم سخت باشه شکر خدا گذرا هست دیگه چاره ای نیست تا اینجاشو اومدی انشالله که زود خوب میشی عوضش به فرشته کوچولوهات فکر کن که سال بعد این موقع  انشالله تو بغلتن و خدا رو بابتشون شکر میکنی

انشالله که همه چی برات به خوبی پیش بره.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دور از جون من دی ماه پارسال اینطور شدم به جرات میگم سخت ترین تجربه زندگیم بود ولی برای تو خوشحالم چ ...

آره بخدا همش خودم همین رو به خودم میگم . به پشت میخوابم نفسم بند میاد، به پهلو میخوابم جای آمپولای پروژسترون... اصلا یک وضعیه خنده دار 🤣🤣🤣