2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
که اینطور می خواستم بدونم قبل امتقال چی بخوریم که رحم آماده بشه گرم بشه بنظرت خوبه برم طب سنتی قبل ا ...

از خوردن غذاهای با طبع سرد به مقدار زیاد پرهیز کن طب سنتی هم نرو ممکنه تو این یک ماه کلا سیستمت رو عوض کنه..غذاهای باطبع گرم بیشتر بخور ولی زیاده روی نکن.

پیاده روی و نوشیدن آب رو داشته باش..

اگه کم خونی و یا تیروئید و یا قند خون داری چک کن و مطمئن باش تو رنج نرماله..

اگه دندون خرابی داری دندونات رو هم درست کن...

ببخشید من جواب دادم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا   سلام عزیزم دکترم قبل پانکچر گفته بود جنین رو فریز میکنه تو سیکل بعد انتقال می ...

ببخشید من جواب میدم اره هپارین هم مثل آنوکسا زیر پوستی و دور نافه، فقط سرنگش اماده نیست و شما مواد رو باید تو سرنگ بکشید.

خیر باشه ان شاء الله امیدوارم جواب بگیرید تو انتقال اول...

اماده نیست باید با سرنگ بکشم..

سخت میشه که

موفق باشی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سخت میشه که موفق باشی عزیزم

ممنونم اره سخته روزی دوبار و روزی یک عدد امپول هورمون رشد که اونم دور نافه.

البته هورمون رشد اصصصلا درد نداره ولی هپارین بسیار دردناکه و گاهی خونابه هم بیرون میاد بلافاصله بعد تزریق از موضع.😞

آره عزیزم درست میگی ،مسائل دیگه رو هم باید در نظر گرفت ،منم دیگه فقط همینها رو بهش میدم ویتامین سی ک ...

عزیزم به نظر من خودتون حتما اوابوست رو بخورید برای من که واقعا اثر داشت. به همسرمن گفتن روزی یه پاکت پودر اورتومول فرتیل پلاس بخور برای همسرم مفید نبود ولی خوب ضرر هم نداشت و ماتلاشمون رو کردیم.

ممنونم اره سخته روزی دوبار و روزی یک عدد امپول هورمون رشد که اونم دور نافه. البته هورمون رشد اصصصلا ...

آمپول هورمون رشد چیه؟نشنیدم تا حالا

بارداری یا انتقال دادی عزیزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سخت میشه که موفق باشی عزیزم

ببخشید دوست عزیز یسوال دارم.من دوشنبه پانکچر داشتم ولی برام انتقال ندادند و یسری دارو دادن یکیش امپول انوکساپارین هست.حالا امروز( دوهفته زودتر )پریود شدم.میخاستم ببینم باید بازم بزنم امپولرو یا ن؟

خاهش میکنم عزیزم.پیج کجارو؟اون اشنامون؟یااین عکسی که فرستادم؟

عکسی که فرستادید رو دیدم ،آشناتون هم پیج داره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آمپول هورمون رشد چیه؟نشنیدم تا حالا بارداری یا انتقال دادی عزیزم؟

قراره انتقال بدم حقیقتش من هرچی سرچ کردم دیدم برا بدن ساز ها هست و چربی رو تبدیل به عضله میکنه و لاغرکننده است ولی مرکز برخی خانمها میگفتند برای رشد رحم هست نمیدونم خودم هم چیه..پنج شنبه باید برم سونو وضعیت اندومترم ببینم چطوره؟

ببخشید دوست عزیز یسوال دارم.من دوشنبه پانکچر داشتم ولی برام انتقال ندادند و یسری دارو دادن یکیش امپو ...

از روز پانکچر بهتون آنوکسان رو دادن برا تزریق؟

خون روان هستش یا لک؟

عزیزم به نظر من خودتون حتما اوابوست رو بخورید برای من که واقعا اثر داشت. به همسرمن گفتن روزی یه پاکت ...

ممنونم عزیزم ،خودم حس میکنم هیچ دارویی تاثیر نداره که دکتر هم تجویز نکرد،پروانه جون شما اووابوست یه بسته مصرف کردید یا بیشتر ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قراره انتقال بدم حقیقتش من هرچی سرچ کردم دیدم برا بدن ساز ها هست و چربی رو تبدیل به عضله میکنه و لاغ ...

انشالله که هرچی هست برات بسازه و معجزه خدا شامل حالت بشه عزیزم

ممنونم عزیزم ،خودم حس میکنم هیچ دارویی تاثیر نداره که دکتر هم تجویز نکرد،پروانه جون شما اووابوست یه ...

به من دکتر گفت روزی ۳تا ولی من خودم روزی ۴تا خوردم.۳بسته خریدم خیلی گرونه ولی چاره چیه.