2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
مامان ماهک میگم من اصلا تهوع ندارم مشکلی نیست؟ اون اولا خییییلی کم داشتم اما الان اصلا

شادن جون تیکرت مبارک 😍😍😍😍😍

دعا کن هیچ وقت تهوع نیاد سراغت 😖

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
برا من ۲۰ تا جنین گیرید خوب شد ولی همرو بیمارستان بهمن کردن تو ۳ تا نی خدا ازشون نگذره دوبار انتقال ...

عزیزم میدونم خیلی ناراحتی ولی قطعا کیفیت جنین ها طوری بوده که نهایت سه بسته میشدن وگرنه آنا جون هم آبان بود و با وجود 5 تا جنین براش دو بسته کردن، غصه نخور گلی و خیالت راحت باشه 

منم رویان 12 جنینم رو تو 4 تا بسته کردن

یکی دوتایی

دو بسته 3 تایی و 

یک بسته 4 تایی

اینا همه به خاطر گرید جنین ها هست 

مثلا من میدونم اگر بعدا اون بسته 4 تایی رو انتقال بدم، عمرا اگه حتی سه قلو بشه، همون یکی از توش درست دربیاد هنر کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی سخته من تا دو سه هم راضیم بیدار باشه.ولی متاسفانه تا خود صبحه. صبح ها میخابه ها.مثلا هنوز ...

سارا جان بیدارش کن چند بار که تو روز بی خوابی بکشه، تنظیم میشه😁😁😁😁 منم دیدم چند بار پسرم روزا داره میخوابه صدای تلویزیون رو هی زیاد میکردم، خلاصه داره  میفهمه روز و شب فرقشون چیه😎😎😎

سلام بچه ها 

خوبین همه ؟ 

یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنین . کسی بوده زمان انتقالش هیدروکسی کلروکین استفاده کرده باشه ؟ تا چه زمانی باید ادامه بدیم این دارو رو ؟ من روزی ۲ تا یعنی هر ۱۲ ساعت یکی میخورم ولی نمیدونم تا کی . به مرکز زنگ زدم میگه باید حضوری بیای منم میترسم تو جاده باشم

زینب جون نمیتونم ریپلای کنمت لطفا راهنماییم کن

عزیزم تخمک کشی من دو سال پیش بود یادم نیس چقدر شد جنین فریز داشتم انتقال هم سالی یکبار شامل طرح میش ...

اره اولین بار تخمک کشی شدم و چهار تا جنین که سه تا رو انتقال دادم و یکیم خراب شد اینجوری که من فهمیدم تا یه مبلغ شامل طرح میشه کخ گفتن برای من رد شده واسه همین ازاد حساب کردن اینهمه دارن میگن دولتیا یه بار پانکچر و انتقال با طرح حساب میشه که الان فهمیدم چرت میگن الکی پانصد تومن بیشتر گرفتن اگه میدونستم اینجوری جنینای فریزم تو خصوصی انتقال میدادم گفتم اینجا بیام هم ارزونتر در بیاد و هم جنین فریز داشته باشم که به هیچکدومم نرسیدم

بخاطر ای مسائل دو دل شدم . میگم خیلی از کارا هست ک نیاز داره همزمان همسرم حضور داشته باشه ؟

والا اولش که همش باید باهم باشین اره با بچه کوچیک سخته واقعا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام بچه ها  خوبین همه ؟  یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنین . کسی بوده زمان انتقالش هیدرو ...

وااي واسه چي ميخوري مگه كرونا داري؟

خيلي عوارض داره عزيزم

من كه كرونا گرفتم خوردم اونم خيلي اذيتم كرد داغونم كرد

به سلامتی نی نی هاتو در آغوش بگیری منم این دفعه اولین باره بهم داده البته من پنجمین بارمه

ان شالله نتیجه بگیری

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر