2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم  والا نمی دونم من تاحالا نرفتم ولی حتما مشاوره بگیر رحم سرد خوب نیست پانکچر شدی یا ...

نه تازه میخوام شروع کنم هنوز هیچکاری انجام ندادم . زنگ زدم‌گفت هفته اینده برای مشاوره با همسرت بیاین 

متاسفانه کسی نیست ک دخترمو بسپرم بهش ۵ سالشه

نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم ...چرا بی نتیجه؟مشکلتون چی بود؟مگر چندتا جنین داشتید؟

برا من ۲۰ تا جنین گیرید خوب شد ولی همرو بیمارستان بهمن کردن تو ۳ تا نی خدا ازشون نگذره دوبار انتقال دادم هر نی باز کردن ۶ تا جنین ریختن دور منم تو دو تا انتقال بتام رفت بالا افت کرد ک تازه دکتر زرنانی تشخیص دادن ک رحمم التهاب داره ک مانع لانه گزینی موفق میشه

سعی کن دیگه هیچ وقت فراموش نکنی گلی، هر وقت یادت اومد بذار، مگر اینکه نزدیک نوبت بعدی باشی

وای خوب شب بزارم اشکال نداره یا الان بزارم شبم بزارم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه تازه میخوام شروع کنم هنوز هیچکاری انجام ندادم . زنگ زدم‌گفت هفته اینده برای مشاوره با همسرت بیاین ...

ای جان مجبوری ببری با خودت ایشالا بری و با دست پر برگردی از مرکز 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینب جون برای شروع سیکل پانکچر باید از ارولوژی برای پزشک زنان نامه ببریم ؟واینکه لطف میکنی یه دارو ک ...

بله گلم باید از اورولوژیست برای شروع سیکل نامه تایید بگیرید

گلم واقعا برای مورفو هیچ دارویی نیست، ما هم بین 0 و 1 بود ولی همیشه ویتامین سی 250، و ویتامین ای 100 روزانه مصرف می‌کرد همسرم، هر از گاهی میرفت دستشویی با آب خنک خودش رو می‌شست، یک ماه مونده به پانکچر هم ولمن خودم بهش دادم، میوه و آبمیوه در حد خیییییلی زیاد می‌خوردیم، و پیاده روی سه بار در هفته داشتیم تقریبا 

بعد هم گلم، مورفو 0 معنی، صفر مطلق ریاضی نمیده، حتما چند تا دونه خوب پیدا میشه

خانومی منم شریعتی میرم پنجمین انتقالمه روز ششم انتقال هستم شما هم این سری آمپول هورمون رشد داری؟

نمیدونم این چیه که میگی

من پروژسترون داشتم .بعد مثبت شدنم هم انوکسپارین

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر