2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای اره یادمه چقدر حالت بد بود ایشالا ماله منم زود بگذره

مامان ماهک میگم من اصلا تهوع ندارم مشکلی نیست؟ اون اولا خییییلی کم داشتم اما الان اصلا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانومی منم شریعتی میرم پنجمین انتقالمه روز ششم انتقال هستم شما هم این سری آمپول هورمون رشد داری؟

منم شریعتی انتقال دادم برای تخمک کشی و انتقال تو قبض چقدر نوشته بودن و چقدر تخفیف خورد براتون تخمک کشی کی بود؟

برای من 7 تیر تخمک کشی داشتم یک و دویست تو قبض بود که دویست و خورده ای گرفتن و برای انتقال نزدیک 600 تومن ازشون پرسیدم چرا اینقدر زیاد میگه به اون حداکثر مبلغ رسید 

عزیزم تخمک کشی من دو سال پیش بود یادم نیس چقدر شد جنین فریز داشتم

انتقال هم سالی یکبار شامل طرح میشی که برای من زیر ۱۰۰ تومن شد به جز داروهام

یعنی چی به اون حداکثر مبلغ رسید؟

امسال اولین انتقالته؟

مامان ماهک میگم من اصلا تهوع ندارم مشکلی نیست؟ اون اولا خییییلی کم داشتم اما الان اصلا

ببخشید من ریپلای کردم . عزیزم خواهر منم مثل شما بود اولش یکم حالت تهوع داشت بعد خیییلی کم شد . ویار هر کس یه جوره نه گلم مشکلی نیست اصولا بچه پسر باشه تهوع کم تره

خدای من خدای معجزه هاست . 

وای شادن عزیز بارداری😍خداروشکر 🙏🙏🙏🙏🙏🙏💃💃💃💃💃

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

متله من از ۶ هفته شروع شد ولی سر دخترم نداشتم یه موقع هااا خیلی کم 

خداروشکر نداری حیلی بده خیلیی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببخشید من ریپلای کردم . عزیزم خواهر منم مثل شما بود اولش یکم حالت تهوع داشت بعد خیییلی کم شد . ویار ...

ماله من پسره زیاده سر دخترم کم بود 

من انجام دادم ابن سینا عزیزم

خدا هر دو شونو برات حفظ کنه 

اگه خدا بخواد میخوام از اویل مهر شروع کنم . من رحمم خیلی سرده میگم‌این چند وقت برم طب سنتی ک بدنمو گرم کنم 

ب نظرتون نیاز هست قبل ای وی اف ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خدا هر دو شونو برات حفظ کنه  اگه خدا بخواد میخوام از اویل مهر شروع کنم . من رحمم خیلی سرده میگ ...

مرسی عزیزم 

والا نمی دونم من تاحالا نرفتم ولی حتما مشاوره بگیر رحم سرد خوب نیست پانکچر شدی یا می خوای تازه شروع کنی؟