2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684422 پست
مرسی مامان لی لااا مهربون براااااام خیلی خیلی دعا کن من تا حالا پنج بار انتقال منفی داشتم دعا کن ...

بحق بزرگی خدا انتقالت جوری مثبت بشه که تا دیدن ساک ها ندونی دوتا نی نی داری یا سه تا

چشم بد و انرژی منفی و انتقال ناموفق هزاران هزار فرسنگ ازت دور باشه

شیرینی باید بدیا موری جونم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم.۴روزه .دیگه هم جنین ندارم عزیزم. شما بی بی زدی هاله انداخت؟ایشالله۲قلو باردار باشی عزیزم ...

سلام عزیز دلم بحق شش ماهه حسین که مامان بشی همین سری ....عزیزم مگر ۴تا جنین نداشتی؟

اخ اشکم دراومد...ای خدا...میشه ما ها این شهریور بهترین ماه عمرمون بشه...مرسی نازنین...همیشه کلی موج ...

فدااات عزیز دلم، انشالله ۸ ماهه باردار بشینی سر سفره هفت سین و دغدغه ات باشه چیدن اتاق نی نی هات شب عیدی

مادر قشنگمون خدا از دهنت بشنوفه مرسی که روحیه میدی 😍🙏

فدااات نازنینم. انشالله از این بعد تو تاپیک مامان روژان صداااات میکنیم و هر روز میای یه چیز میپرسی. غربال کجا برم؟ بچه ها لباس نوزادی چی بخرم؟ کسی میدونه فلان مارک کریر رو از کجا بگیرم؟... انشالله از این به بعد سوالات و دغدغه هات این شکلی باشه

آره عزیزدلم برو زیادم آب داغ نباشه. سرپا دوش بگیر. مراقب باش لیز نخوری

عزیزم شماره تماس داروخانه ولنجک رو داری بهم بدی؟ گفتی آمپول گونال داره، من شیرازم نمی تونم اونجا سر بزنم، اگه شماره داری ممنون میشم بهم بدی

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

الان یکی تاپیک زده بود با این عنوان که مامانم تو سن ۴۲ سالگی حامله شده چیکار کنیم!

هم خنده ام گرفت هم دلم گرفت. یه حالی شدم راستش. خیلی ها گفته بودن واویلا چه گناه ها آبروریزی  و چه حماقت ها تو این سن! یه چند نفرم گفته بودن چه اشکالی داره. از اطرافیانشون تو همین سن و سال مادر شدن

داشتم فکر میکردم چقد بده که همدیگه رو انقد راحت میتونیم قضاوت کنیم

بله گلم طبیعیه  اصلا از این به بعد یهو لرز میکنی، یهو داغ میشه بدنت  کلا عجیب غریب میشه ...

من چند سال پیش اینجا بودم به لطف خدا و راهنماییهای ترک انا الان پسر دوساله دارم الان یکی از اقوام دچار مشکل شده تنبلی تخمدان داره و شهرش اسپرمش صعیفه یکسال پی ش خانم دکتر فرزانه حجت تحت درمان بوده و نتیجه نگرفته  الان چه دکتری بره که نتیجه بخش باشه و مطمعن باشه جواب گیریش درصدش زیاد باسه  ممنون می شم راهنماییم کنید یا ترک انا جون جواب بدن🙏🙏🙏🙏🙏😋

من چند سال پیش اینجا بودم به لطف خدا و راهنماییهای ترک انا الان پسر دوساله دارم الان یکی از اقوام دچار مشکل شده تنبلی تخمدان داره و شهرش اسپرمش صعیفه یکسال پی ش خانم دکتر فرزانه حجت تحت درمان بوده و نتیجه نگرفته  الان چه دکتری بره که نتیجه بخش باشه و مطمعن باشه جواب گیریش درصدش زیاد باسه  ممنون می شم راهنماییم کنید یا ترک انا جون جواب بدن🙏🙏🙏🙏🙏😋