2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
بچه ها میکرویی ها برای ذخیره خون بند ناف مشکلی ندارن؟ من تو موارد منع قرارداد خوندم بعضی داروهای نا ...

شما وقتی برای ثبت نام میری بعدش باهاتون تماس میگیرن و یه سری سوالات رو میپرسن از جمله داروهایی که اخیرا مصرف کردین یا تاتو و خالکوبی و...

بر اساس اون بهتون اطلاع میدن که شما امکان ذخیره کردن دارید یا نه 

سلام بچه ها 

خوبین همه ؟ 

یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنین . کسی بوده زمان انتقالش هیدروکسی کلروکین استفاده کرده باشه ؟ تا چه زمانی باید ادامه بدیم این دارو رو ؟ من روزی ۲ تا یعنی هر ۱۲ ساعت یکی میخورم ولی نمیدونم تا کی . به مرکز زنگ زدم میگه باید حضوری بیای منم میترسم تو جاده باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش چی؟ مگه انتقال دادی؟

ظاهرا خدا برام انتقال داده اما هنوز میترسم برم آزمایش، بیشتر البته بخاطر همسرم. چون به خدا ایمان کامل دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم هر سوالی داری بپرس 😍😍😍

سلام عزیزم امروز رفتم سونو گفت همه چی نرماله و سیکل ۴۵ روزه برام درنظر گرفت.نمی دونم چرا سیکلم ۴۵ روزه شد.دلیل سیکل ۴۵ روزه چیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان، شبها حمامش نمیدی؟ من پریشب سفید برفی رو حمام دادم و ماساژ روغن دادم، از ساعت 1 خوابید تا 6 ...

مرضی جون  اصلا تاثیری نداره.یه بار شب بردم حموم.کلا روزو شبو گم کرده.ساعت چند بردیش حموم؟۱۲ بردم یه بار گفتم بیاد خسته بیفته بخابه.ولی یه چرت زد خستگیش ریخت بیدارشد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم خدا پسرتو برات نگهداره و 120 ساله بشه...ماشااله بش...دلم ضعف رفت برای شیرین کاری هاش...

قربونت عزیزم

انشاءالله خیلی زود ی دونه از این فسقلیها قسمت خودت میشه شک نکن🙏🌸

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
مرضی جون  اصلا تاثیری نداره.یه بار شب بردم حموم.کلا روزو شبو گم کرده.ساعت چند بردیش حموم؟۱۲ برد ...

سارا جون هنوز مهراد بیخوابی داره؟رفلاکسش چطوره!

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم یه ذره بهتره🥴🥴🥴کاملا درکت میکنم خواب حروم شده بهمون من پریشب بعد از مدتها تونستم عمیق بخوا ...

خداروشکر

ان شاء الله که زودتر یاد بگیره که خودش بخابه 😍

پسرمنم فقط روپا عادت کرده بخابه.خابش که نیاد هرچقدر تکونش بدم فقط نگام میکنه.همینه که تا شش بیداره.تا شش صبح روپام چرتای دو دقیقه ای میزنه.میام بزارم زمین وقتی خابه بیدار میشه.

این عادت روپا رو بتونیم ترک بدیم خیلی خوبه‌

سارا جون هنوز مهراد بیخوابی داره؟رفلاکسش چطوره!

وای اره نفس جون.دیروز ۷ صبح خابید.امروز ۶ صبح ..هرروز همینه

رفلاکسش بهتره  به نظرم.شبها گریه میکنه گاهی.ولی دکتر گفته کاریش نمیشه کرد.باید صبرکنی تا ۶ ماهگی خوب میشه

این که نمیخابه شبها خیلی سخته.چون باید به دخترم هم برسم.روزها هم استراحت ندارم.چند روزه دیگه سرگیجه گرفتم از بیخابی

عزیزم یه ذره بهتره🥴🥴🥴کاملا درکت میکنم خواب حروم شده بهمون من پریشب بعد از مدتها تونستم عمیق بخوا ...

زینبی جون.چطوری عادت بدیم.خودشون.بخوابن.اخه مگه  خودش مبخوابه  😒پسرمنم.ب روی پاخوابیدن عادت کرده خییییلی هم.سخت مبخوابه شبا یکی دوساعت باید کلنجاربریم.باهم تابخوابه پاهام.قلم.میشه دیگه

ِمنم.خیلی دوس دارم.خودش یادبگیره بخوابه

وای اره نفس جون.دیروز ۷ صبح خابید.امروز ۶ صبح ..هرروز همینه رفلاکسش بهتره  به نظرم.شبها گریه م ...

وای الهی عزیزم خیلی سخته ک اینجوری

من پسرم دیرمیخوابه هنوزم ولی دیگه نه تا خودصبح بیدارباشه..اینجوری خودت از پا درمیای دختر

بقول خودت شب و روزشو.گم.کرده طفلی

وای الهی عزیزم خیلی سخته ک اینجوری من پسرم دیرمیخوابه هنوزم ولی دیگه نه تا خودصبح بیدارباشه..اینجور ...

اره خیلی سخته

من تا دو سه هم راضیم بیدار باشه.ولی متاسفانه تا خود صبحه.

صبح ها میخابه ها.مثلا هنوز سفت خابیده.ولی خوب نیست که.چون من کار دارم.نمیتونم بخابم روزها.

تو بارداری هم یادمه تا شش صبح میزد نمیخابید. فسقلی کلا برعکس دنیا اومده 😁