2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
گلم من رویان پیش دکتر مشایخی رفتم

زینب جون واسم  دعا کن انتقال منم مث خودت که دوبار گذاشتم  نشد این بار سوم هستش و و رویان مشایخی واسم انتقال داد یعنی  میشه منم مامان بشم ای خدا 😥

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام (عذر میخوام یادم رفت) آزمایش HIVوهپاتیت و...برای همسرم وآزمایشای کلی برای خودم نوشتن وگفتن روز ...

من دکترم براشوهرم ازمایش نخواس فقط براخودم نوشت ۶مرداد ازمایشم بود. نمیدونم زود بوده یانه شما چندروز قبل ازمایش دادی؟

یا رب العالمین
از نظر من عاااااااااالیه ایشون و اینکه رویان، آقایون رو میفرستن پزشک مردان برای درمان  اصلا اس ...

زینب جون برای شروع سیکل پانکچر باید از ارولوژی برای پزشک زنان نامه ببریم ؟واینکه لطف میکنی یه دارو که روی مورفولوژی تاثیر گذار باشه بهم معرفی کنی ،جنین شناس گفت برای ما مورفولوژی مهمه که برای ما صفره 😢هر چی تو نت میگردم نمیدونم چه دارویی بگیرم ،دکتر هم که هییییییچی ننوشت 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...