2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اندومترین دارم برای بعد انتقال البته گفته واژینال اما مقعدی خیلی بهتره خواستم ببینم اسمش چیه ...

مزیت واژینال چیه که بعضی ها میگن واژینال؟ دکتر منم واژینال نوشته میترسم اثر نکنه 😔 ظاهرا همه از رکتال راضی ترن

شادی جون منظورم فاصله بین انتقال دو مرحله ایی بود که خوندم گفته بودی دو روز .(اگه اشتباه نکنم)

آره عزیزم اولیش یکشنبه بود دومیش سه شنبه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم خاطرت جمع اثر کرده 😉😉😉

سلام عزیزم امکانش هست شماهم یک دکتر خوب معرفی کنید برای تنبلی تخمدان و اسپرم تقزیبا صعیف و یک سوال دیگه داشتم  با اسپرم که تعدادش  ۵ میلیون و سرعت   a+b ان  حدود ۳۰ تا ۳۵ درصده طبیعی می شه حامله شد یا باید ivf بکنه   ممنون می شم جواب منو بدین ؟؟؟؟       @زینبی_بابا    

ببخشید عزیزم همش اذیتت میکنم. -من شیاف اندمترین دارم  برای بعد انتقال(واژینال). چه شیافی مقعد ...

عزیزم هر سوالی داری بپرس، خوشحال میشم بتونم کمک کنم

گلم احتمال عفونت که همیشه هست ولی رعایت کنی دیگه احتمالش میاد پایین، ماست هم عالیه بخوری ph واژن رو تنظیم میکنه و نمیذاره تعادلش بهم بخوره

اندومترین رو باید واژینال گذاشت عزیزم، مگر اینکه با دکارت صحبت کنی فرتیژست یا سیکلوژست بنویسه که بتونی رکتال بذاری

عزیزم شما دکتر نصر می رین راصی هستین   ؟ شمارشو دارین نوبت دهیش چطوره ؟ ممنون می شم جواب ب ...

عزیزم من هنوز پانکچر نشدم یه بار دیدمش که خوب بود 

باید به مرکز مام زنگ بزنید نوبت بگیرید حداقل از ۳ هفته قبل 

۰۲۱۴۲۵۰۰

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم امکانش هست شماهم یک دکتر خوب معرفی کنید برای تنبلی تخمدان و اسپرم تقزیبا صعیف و یک سوال دیگه د ...

عزیزم بررسی های بیشتری لازمه ولی این کیس به درمان های کمک باروری جواب میده، و احتمالا بگن iui و اگر نشد ivf

این کیسی هست که همه دکترهای ناباروری بلدن انجامش بدن اگر فقط مشکلات همین باشه و علل دیگه ایی وجود نداشته باشه مثل آندومتریوز 

و اینکه من رویان راضی بودم اما هستن بعضی از دوستان که راضی نیستن، همه جا همین طوره گلم، باید خودشون برن بررسی کنن کجا راحت تر هستن