2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بچه ها میکرویی ها برای ذخیره خون بند ناف مشکلی ندارن؟ من تو موارد منع قرارداد خوندم بعضی داروهای نا ...

سلام عزیزم نه اگر پردنیزولون،سرم ivig, و چند تا داروی دیگه نباشه مشکلی نیست 

ما هم می‌خواستیم بریم بانک خون ولی اورژانسی شد اوضاعم و آمپول بتامتازون هم زدم دیگه نمیشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بررسی های بیشتری لازمه ولی این کیس به درمان های کمک باروری جواب میده، و احتمالا بگن iui و اگر ...

عزیزم ممنونم که وقت گداشتین و جواب دادین   چون نمی خوام الکی وقت تلف بشه یک سال  پیش دکتر فرزانه حجت کرج  رفتن نتیجه نگرفت

دکتر نصر عالیه کارش بگین حتما بره پیش اون جواب میگیره البته اگه مشکلی با مرد بودنش نداره دوستتون

ببخشید باز مزاحمتون شدم   اسم کوچیکش   رصا است   رصا نصر ؟  یا فریدون نصر ؟؟

دکتر خوبیه   جواب  می دهطبابتش برای اسپرم صعیف و تنبلی تخمدان

از نظر من عاااااااااالیه ایشون و اینکه رویان، آقایون رو میفرستن پزشک مردان برای درمان 

اصلا اسپرم ضعیف و تنبلی تخمدان چیزی نیست که سخت باشه، کیس های سخت آزواسپرمی غیر انسدادی، چسبندگی های لگنی و ضایعات فضا گیر رحم و... اینا هستن که تقریبا همه بچه دار میشن

عزیزم ممنونم که وقت گداشتین و جواب دادین   چون نمی خوام الکی وقت تلف بشه یک سال  پیش ...

والا رویان که تخصصی هست، مراکز دیگه مثل، ابن سینا، صارم، گاندی، مام، نیکان و... هم عاااااااااالی هستن 

اون دکتر رو نمیشناسم

[QUOTE=151797080]سلام به همگی من پس فردا با دکتر نصر نوبت دارم هفته دیگه هم پریود میشم اگه بخوام میتونم همین هفته ...[/QUOTE

من دوهفته پیش ویزیت شدم دارو نوشتن گفتن از اول پریودی آمپولاتو بزن و ۸ پریودیت بیا برای سونو ،البته من ازپارسال پرونده داشتم و یه سونو انجام داده بودم 

من تا ۱۸ هفته ببخشید بالا میاوردم ولی بعد از اون تا الان فقط تهوع دارم که با دمیترون حل میشه😁

ای چه سخت حسشم بده ایشالا زود بگذره سالم بیان بغلمون واقعا دوران سختیه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
[QUOTE=151797080]سلام به همگی من پس فردا با دکتر نصر نوبت دارم هفته دیگه هم پریود میشم اگه بخوام میت ...

چرا دکترمن باید روز دوم حتما برم سونو اونموقع ادم درد داره کلی هم باید تو مطب معطل بشه سرپا وایسه من یبار رفتم خسته شدم گفتم خدابه داد حامله هابرسه 

یا رب العالمین
عزیزم اکثرا تا ۱۶ هفته ویار دارن مادرا..یه درصد کمی هم مثل من تااخرین روز ویار دارن...خوب میشی چند ر ...

وای اره یادمه چقدر حالت بد بود ایشالا ماله منم زود بگذره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود