2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام. من فردا پانکچر دارم. آخرین سونویی که رفتم دکتر گفت فولیکول هات کمه، اگه شانس بیاری 4 تا جنین ...

منم همین تعدادداشتم.فرداپانکچردارم.توکل به خدا

امامیخوام ماه بعدمجددشروع کنم هرطوریه گونال پیداکنم مجددپانکچربشم

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم توکل به خدا ان شاء الله همشون جنین میشن برات گلی

عزیزم جنینها سه روزه فریز شدن؟

چندمین انتقال مثبت شدی؟

برات هچینگ نکردن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بنظرم یکی از دلایل این استرس ها این هست ک ما مرتبط پیام های متفاوتی اینجا میخونیم و مشکلات رو تو ذهن ...

دقیقا درست میگید بعد از توکل بخدا باید ذهن رو از استرس خالی کرد

منتها سوای از صحبتهای اینجا من درگیر دو مسئله ام که ذهنمو میگیره. یکی اینکه همیشه از قبل واسه مسایل اماده میشم تا یهویی تو کاری قرار نگیرم که دست و پامو گم کنم

دمم اینکه پارسال با یه دکتر بی مسئولیت تو ابن سینا همین بلا سرمون اومده که و خیلی سخت بود و فکرش نگران کننده.

اما شما راست میگید واقعا دیگه جون نگرانی ندارم

ای جانم عزیزم مبارکت باشه ایشالله که نه ماهد دیگه صحیح وسلامت بغلش کنی😍😍😍😍😍

ممنون شمیم جون😙😙😙 انشاالله

عزیزم شما هم برو انتقال بده به امید خدا مامان میشی😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
الهی فدات شم عزیزم، ممنونم از راهنماییت، و اینکه وقت میزارید و جواب میدی، تمام توصیه ها رو عملی میکن ...

خواهش می کنم گلی 😍 😍 😍 

ببین اولش خیلی سخته و حس میکنی تمام نمیشه ولی یواش یواش روزهای خیلی خوب میاد

کولیک حدود 6 تا 8 هفته هست و ریفلاکس بستگی داره 

برای پسر من که از وقتی شیر خودم رو بیشتر بهش دادم خیلی خیلی کمتر شد و وزن گیریش بهتر شد حدود سه ماهگی، شیر خشکش هم تا حالا عوض نکردم

ولی فعلا اوج گریه هاشه🥴🥴🥴🥴خدا صبرت بده، میفهممت

خداروشکرررررررر😍😍😍😍😍حالاکه حامله ای دعات میگیره بشین برامن دعاکن فرداپانکچردارم😂🤲🙏🙏🙏

قربونت💕💕💕

از دست تو😂😂😂 حتما دختر خوب، انشاالله کللللی جنین تپلو خوشگلو شیطون برات تشکیل بشه😅😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستای عزیزم نمیدونم الان داروخانه ها گونال دارن یا نه، اما من یازده تا گونال مرک ۷۵ واحدی دارم‌. اگ ...

لی لا عزیز نمیدونم دوسه روز دیگه که دکتر برم برام تجویز کنه یا نه

بخاطر اینکه اینهمه دنبال دارو گشتم تا پیدا کنم، اگه برام تجویز کرد، که من میخوام.

سلام عزیزم دردهای پریودی خیلی طبیعی چون اگه باردار باشی هم داری و نباشی هم داری این علائم ک گفتی همه ...

ممنون عزیزم.ایشالا که همینطور باشه و منم باردار باشم.4 ساله منتظرم....

خواهش می کنم گلی 😍 😍 😍  ببین اولش خیلی سخته و حس میکنی تمام نمیشه ولی یواش یواش روزهای خیلی ...

عزيزم چه شیرخشکی بهش میدی؟؟ "منم باید بهش شیرخشک بدم حتماً، چون میخوام برم سرکار، مجبورم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏