2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
والا برای اولین بار این سری بی بی چک نذاشتم اینقدر منفی ازش دیدما واقعا ازش متنفرم😕😕😕

عزیزم الان بارداری؟   

من اگه جای تو بودم حالا که فهمیدم مثبته روزی ده تا بیبی چک میزدم حال این بیبی چک های لعنتی رو بگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روی چشمم عزیزم، حتما😙😙😙 انشااالله مثبت بشی بیای اینجا برات ذوق کنیم😍😍😍 یه دونه سه روزه دوتا ...

استرس گريه اين روزا داشتي عزيزم؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
راست میگی عزیزم منم خیلی منفی باف شدم باید سعی کنم این عادتم رو ترک کنم به قول شوهرم نمیشه 9ماه رو ب ...

همینطوره..من با خودم عهد کردم اینبار که مثبت شد انشاء الله، شروع کنم به خرید سیسمونی و لباس بارداری و ..به همه هم میگم باردارم که دیگه به قلب و کلیه و جگر جنینم فکر نکنم.. 

همینطوره..من با خودم عهد کردم اینبار که مثبت شد انشاء الله، شروع کنم به خرید سیسمونی و لباس بارداری ...

قلب جيگردل    

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
همینطوره..من با خودم عهد کردم اینبار که مثبت شد انشاء الله، شروع کنم به خرید سیسمونی و لباس بارداری ...

ایششششششششالااااااااااااااااااا💗❤💗❤💗❤💗❤💗❤💗❤

به خدا جدی میگم این چه اشتباهی بود که داشتم😡😁😁😁دیگه تکرار نمیشه😊

انشالله

سلام دوستان، ببخشید من همین الان این تاپیک رو دیدم و اینکه خیلی فعاله، ولی دیدم غیرممکنه این همه مطل ...

سلام عزیزم دردهای پریودی خیلی طبیعی چون اگه باردار باشی هم داری و نباشی هم داری این علائم ک گفتی همه برا مصرف داروها و امپول های پرژسترونه علائم بارداری از ۶ هفته شروع میشه پس فکر خودتو درگیر این چیز ها نکن انشاالله ک مثبتی 

سلام عزیزم خوبی ؟ میگم دکتر البرزی چه روزایی میشینه؟ازچه ساعتی ؟شماره تماسش چند؟هرچی میزنم اشغاله ...

سلام عزیزم. ممنون. روزهای فرد هستن. معمولا حدود ساعت دو منشی ها میان اما ساعت دقیق ترش رو میتونی توی سایت 'دکتر تو' ببینی. همونجا شماره تلفن و آدرس دقیق هم داده. آره شماره ها خیلی مشغوله باید زیاد بگیری.

بعید میدونم با نامه دکتر دیگه هم زودتر از شش ماه نوبت بده مگر اینکه خیلی خوش شانس باشی و بتونی راس ساعت دوازده ظهر روز شنبه برای اون هفته از همون سایت دکتر تو نوبت بگیری.