2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
بله مرضی جون خداروشکر بتام شد 460😍😍😍

الهی هزار مرتبه شکر، بهت تبریک میگم عزیزم، ان شاء الله بارداری خوبی رو پشت سر بزاری

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 13 تا عزیزم که 12تاش رو فریز کردن، اون یکی خیلی بی کیفیت بود out شد

سونوی روز دهم من خوب بود ولی فقط ۱۰تا تخمک ازم گرفتن ...خیلی نگرانم که چن تا جنین میشه.چن تا تخمک بود مال شما؟

@زینبی_بابا     @نفسی835     شما بچه هاتون گریه نمیکرد زیاد؟ من خواب ندارم، ...

سلام عزیزم، مبارکههههههههه، به سلامتی نی نی اومد خونتون😍😍😍😍

منم پسرم ریفلاکسی بود الان بهتر شده

ولی خوابشون کلا کوتاهه و یه مقدار هم گاهی شیرخشک ریفلاکس رو تشدید میکنه و اینکه عزیزم خیییییلی اون اولش بد خواب هستن خییییییییلی زیاد، و تا میان خوش خواب بشن واکسن میاد همه چی رو خراب میکنه، درکت میکنم بی خوابی وحشتناکه و اگر طولانی بشه افسردگی میاره

سعی کن ماه اول تا میتونی بذاری زیر سینه ات و تماس پوستی داشته باشی خییییلی کمک میکنه، خصوصا که یه مدت ازت دور بوده و الان حسابی حس نا امنی داره، تا میتونی بوسش کن و باهاش صحبت کن، صورتت رو نزدیک صورتش ببر 

و دیگه الان اصلا برای شیر خوردن بیدارش نکن، اگر دیدی 4_5 ساعت خوابیده و ترسیدی، یه دستی به پاها یا دستاها، یا کتفش بزن اگر تو خواب خودش رو جمع کرد یا تکون داد، بذار ادامه خوابش رو بره و باز تاکید می‌کنم هر دوساعت برای شیر بیدارش نکن

اگر کولیک داره هر روز حموم بده خصوصا شبها که راحت تر بخوابه و طولانی تر، اگر کولیک نداره یک روز در میون حمومش بده

از الان فرق شب و روز رو کمکش کن بفهمه، مثلا شب ها از حدود 10 به بعد روشنایی خونه رو کم کنین و خونه ساکت باشه و تلویزیون خاموش

ولی روز پرده ها رو کنار بزن و خونه رو ساکت نگه ندار 

از ماه دوم باید فاصله شیردهی رو بیشتر کنی و زودتر از 2 ساعت شیر ندی به خاطر ریفلاکسش

کلا همیشه لازم نیست آروغ بگیری، کی لازم نیست؟ وقتی بچه بدون هیجان شیر خورده، بذارش روی بالش پهن بعد از شیر خوردن تا زاویه 30 درجه بگیره بدنش و بهتره بخوابه و دچار هیجان نشه و نخنده بعد از شیر خوردن

فعلا اینا یادم میاد 

سونوی روز دهم من خوب بود ولی فقط ۱۰تا تخمک ازم گرفتن ...خیلی نگرانم که چن تا جنین میشه.چن تا تخمک بو ...

عزیزم اصلا قابل مقایسه و پیش بینی نیست، به اسپرم هم خیلی ربط داره 

من 17 تا تخمک داشتم، یکیش بی کیفیت بود و بقیه عالی، ولی تهش 12 تا جنین قابل فریز شد

سلام عزیزم، مبارکههههههههه، به سلامتی نی نی اومد خونتون😍😍😍😍  منم پسرم ریفلاکسی بود الان به ...

الهی فدات شم عزیزم، ممنونم از راهنماییت، و اینکه وقت میزارید و جواب میدی، تمام توصیه ها رو عملی میکنم 

زینبی جان، یعنی بنظرت کی این مشکلات تمام میشه؟؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
الهی هزار مرتبه شکر، بهت تبریک میگم عزیزم، ان شاء الله بارداری خوبی رو پشت سر بزاری

قربونت عزیزم، انشاالله😙😙😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یه دنیا ممنون مهربونم😙😙😙 انشاالله مامان شدن خودت رو همینجا واست جشن بگیریم، مطمئن باش حتما حتما ...

شادن جون عزیزم چیشد تکرار کردی ازمایشتو؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه گلم  این جوریه  سن جنین+14+ روزهای بعد از انتقال  گاهی بعضی مراکز سن جنین رو مح ...

سلام زینب جون.من زایمان کردم.الان جوجه هام سیزده روزشونه😊

میگم یه سوال ذهنمو مشغول کرده.گفتم شاید تو بتونی کمکم کنی

من اورژانسی سزارین شدم..سرکلاژ کرده بودم که باید موقع عمل به دکتر میگفتم که خیلی درد داشتم یادم نبود بگم!

به نظرت الان هنوز سرکلاژم یا بازش کرده موقع عمل😓!!؟

بله مرضی جون خداروشکر بتام شد 460😍😍😍

ای جانم عزیزم مبارکت باشه ایشالله که نه ماهد دیگه صحیح وسلامت بغلش کنی😍😍😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نوشین جون خدارو هزارمرتبه شکر بتام شده 460 😢😢😢

خداروشکرررررررر😍😍😍😍😍حالاکه حامله ای دعات میگیره بشین برامن دعاکن فرداپانکچردارم😂🤲🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺