2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
واژینال دیگه

واژينال ميترسم بيفتم به لک اخه هرکس ديدم شياف از واژن گذاشته افتاده ب لک

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم😘 شما به سلامتی با این روش  باردار شدین؟

گلم من تعیین جنسیتم دوتا دختر دارم الان دو تا جنین بدونه تعیین جنسیت دارم منتظرم پری بشم برم تو سیکل انتقال

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم دلم روز ده خیلی زود بوده واسه بی بی انشاالله که مامان شدی درکت میکنیم کامل و همه واست دعا میکن ...

ممنونم لیانای عزیز الهی ک خدا فرزندتو حفظ کنه اخه درد پریکدم زیاده.گفتم اگ مثبت شد.داروهام تموم شده بره بگیره برام.وگرنه.ول کنم دیگه همه شو.😔

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
مرسی عزیزم ❤️ من دو بار انجام دادم با dfi ۳۷ دفعه اول ۱۰ تا تخمک که ۴ تاش جنین شد، یکی ۵ روزه شد و ...

عزیزم شما اسپرم چه مشکلی داره؟ تسه کنن اسپرم از بيضه بگیرن بنظرت کیفیتشون بهتره؟

اخه من همسرو ازواسپرمه قراره تسه بشه اسپرم بگیرن میکرو کنم همیشه فک میکردم اسپرمی ک از بيضه بگیرن ضعیفتره 

ممنونم. چون رنگش قرمز بود خیلی ترسیدم.

اینجا خیلیا داشتن خداروشکر نی نی شونم به سلامت بغل کردن الانم که قهوه ای شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم لیانای عزیز الهی ک خدا فرزندتو حفظ کنه اخه درد پریکدم زیاده.گفتم اگ مثبت شد.داروهام تموم شده ...

نه عزیزم قطع نکنیا یادته تیارا تو تایپیک بی بی منفی بتا مثبت پس امید داشته باش دختر 

داروهاتم استفاده کن عزیز دلم 

خدا بزرگه

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم لیانای عزیز الهی ک خدا فرزندتو حفظ کنه اخه درد پریکدم زیاده.گفتم اگ مثبت شد.داروهام تموم شده ...

چرا مرکز تا ۱۴ بهت دارو نداده. که انقدر زود تموم کردی واسه ما تا ۲۰ انتقال میدادن 

مرسی عزیزم ❤️ من دو بار انجام دادم با dfi ۳۷ دفعه اول ۱۰ تا تخمک که ۴ تاش جنین شد، یکی ۵ روزه شد و ...

آها.متوجه شدم چون مشکلم مشابه شما بودم.دکتر گفت از بیضه میگیریم البته من بار اولم هست.عزیزم ایشالله موفق باشی

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
چ نمازیه عزیزم ؟

-از امام صادق عليه السّلام شنيدم كه مى‌فرمود. . . كسى كه در آن روز روز عید غدیر  (نزديك ظهر) دو ركعت نماز بگزارد، بطورى كه نيم ساعت به ظهر غسل كند و از خداى عزّ و جلّ حاجت خود را طلب كند. در هرركعت نماز سورۀ حمد را يك مرتبه و سورۀ قُلْ هُوَ اَللّٰهُ أَحَدٌ و آية الكرسى و إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ را هر كدام ده مرتبه بخواند. ثواب اين نماز در نزد خداوند عزّ و جلّ با يكصد هزار حجّ و يكصد هزار عمره برابر است؛ و از خدا حاجتى از حاجتهاى دنيا و آخرت را نخواهد مگر اينكه برآورده شود (البتّه) تا زمانى كه آن حاجت وجود داشته باشد. اگر وقت اين دو ركعت نماز و دعا گذشت، قضاى آنرا بجاى مى‌آورى. . .» .