2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
فدات عزیزم ب همچنین تخمدان چپ گفت یه کیست سه سانتی ساده ولی تخمدان راست گفت کیست پنج سانتی درموئید

ایشالا باقرص اب میشه زودی...فعلا تمرکزت بزار برای میکرو استرس ب خودت نده

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
ایشالا باقرص اب میشه زودی...فعلا تمرکزت بزار برای میکرو استرس ب خودت نده

همش مکمل از سرخود برا خودمو شوهرم میگیرم و دعا میکنم تنها کاریه از دستم برمیاد هرروز دوتایی داریم یه مشت قرص تقویتی میخوریم 

شوهرم میگه اگه بچه دارم نشیم فک کنم کرونا نگیریم سیستم ایمنی بدنمون خیلی رفته بالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزه دلم درکت میکنم منم ۵ساله منتظرم همش توتنهاییم ی بچه میبینم توتلوزیون یا اینستا هرجایی کلا اینق ...

ممنونم قربونت برم الهی که بحق حضرت زهرا خیلی خیلی زود دلت شاد بشه ،تا سال دیگه عید غدیر نی نی تو بغلت باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
همش مکمل از سرخود برا خودمو شوهرم میگیرم و دعا میکنم تنها کاریه از دستم برمیاد هرروز دوتایی داریم یه ...

باورت نمیشه ما تواین ۵سال هرچی درامد داشتیم شده قرص تقویتی وچیزای تقویتی و ویزیت دکترو و...ولی نشد ک بشه مجبور شدم برم ای وی اف...

ممنونم قربونت برم الهی که بحق حضرت زهرا خیلی خیلی زود دلت شاد بشه ،تا سال دیگه عید غدیر نی نی تو بغل ...

فدات شم عزیزم..واقعا بهش نیاز دارم داغونم...دیگه اصن انگار زندگی نمیکنم..اینقد خودمو نفرین میکنم ...امیدم شده ای وی اف ایشالا ک اینبار خدا رومو زمین نندازه...خ چله بردوشتم دعاکردم ولی هیچ جوابی نگرفتم

منم این دارو رو میخوام  اگه جایی پیدا کردین لطفا بگید کجا ممنون

اصفهانم عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم قربونت برم الهی که بحق حضرت زهرا خیلی خیلی زود دلت شاد بشه ،تا سال دیگه عید غدیر نی نی تو بغل ...

تومشکلت چی بوده؟چن سال اقدام بودی؟ کی ای وی اف کردی؟ ی کم اگه حوصلشو داری توضیح بده..چن تاجنین داشتی

باورت نمیشه ما تواین ۵سال هرچی درامد داشتیم شده قرص تقویتی وچیزای تقویتی و ویزیت دکترو و...ولی نشد ک ...

عزیز دلم میدونم درک میکنم

برای ما ک اصلا طبیعی امکان نداره مگر معجزه خدا 

الان هشت ساله ازدواج کردم 

خواهش میکنم عزیزم ۵تا تخمک داشتم ذخیره ام ۹ بود  ن از جنین شناس پرسیدم ک علتش چی بود گفت تخمک ...

انشالله ک تاثیر داره برات

یکی از بچه ها اگه اشتباه نکنم چند دفعه این تعداد داشت، بعد سه ماه آووابوست مصرف کرده بود 11تا تخمک شد.البته ذخیرهاش رو نمیدونم ولی احتمالا تاثیر دارو هم بوده

ممنونم عزیزم😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شماپیش کدوم دکترمیرین؟من بهارشاکریان 

اسمش شاکریان رو شنیدم

من دکتر زهرا فتوحی. دکتر خوب و باتجربه ای هست

فدات شم عزیزم..واقعا بهش نیاز دارم داغونم...دیگه اصن انگار زندگی نمیکنم..اینقد خودمو نفرین میکنم ... ...

عزیزم اول اینکه خودتو انقد اذیت نکن خدا دوست نداره ،من قبل بارداریم ناراحت بودم ولی شاد زندگی کردم و شکرگذار بودم ،یه وقتهایی ساعتها گریه میکردم ولی در کل شاد بودم ،بعد من از حدیث کسا خیلی حاجت گرفتم و زیارت جامعه کبیره ، یه نماز هم به اسم نماز استغفار ایت الله شاه ابادی تو نت سرچ کن میاره واسه بچه دار شدن ،من و شوهرم این اواخر خیلی خوندیم ،روز عید غدیر هم یه نماز حاجت هست خیلی مجربه ،نذر کن بحق امیرالمومنین سال دیگه عید غدیر نی نی بغلت باشه و نذری بدی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیز دلم میدونم درک میکنم برای ما ک اصلا طبیعی امکان نداره مگر معجزه خدا  الان هشت ساله ازدوا ...

عزیزم...از ته قلبم برات دعامیکنم ک جواب بگیری بار اول🤱🤰اینجوری بشی بزودی😁

دوستان کسی نیس جواب بده

من 3الی4روزبعداززدن آمپول هابرای سونورفتم گفتند1فولیکول هست دارو روزیادترکردندکسی نمیدونه چی کارکنم زیادترشه فولیکولا؟شایدمجبورشم این سیکلوکنسل کنم

دوستانی که ورزش میکردندبعداززدن آمپول هم ورزش میکردین؟

ورزش تاثیری نداره روی زیادیا کم شدن فولیکول ؟

عزیزم اول اینکه خودتو انقد اذیت نکن خدا دوست نداره ،من قبل بارداریم ناراحت بودم ولی شاد زندگی کردم و ...

باورکن من اصن نمیتونم شاد باشم خ تلاش کردم ب شدت افسرده شدم وگوشه گیر خ وزن کم کردم موهام سفید شده ۲۹سالمه ولی نصف موهام از غصه سفید شده...