2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نه من چیزی نگفتم انتقالم با بیهوشی بود بعدش متوجه شدم  نه به نظر من اصلا این کارو نکن یدونه ان ...

الان چند هفته ای عزیزم؟؟حتما به خاطره عوارضش میگی اره؟ولی کلا دوقلو خ هیجان انگیزه🤦‍♀️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خیلی تحقیق کردم و حضورا و مجازی با خیلیا مشورت کردم چیزی ک واقعا رو همه تاثیر مثبت داشته این ...

عزیزم رویال ژلی از داروخونه باید بگیرم؟کیوتن قرمز باید باشه؟و اینکه من سه چهار روز دیگه پریود میشم باید برم تهران برای شروع سیکل میکرو ،،،این ماهم بهم ال دی میدن چون گفت سیکل بلند ،،حالا این قرصا از کی بخرم شروع کنم ب خوردن؟

و اینکه برای همسرم نمیدونی چیا بگیرم؟

الان هردوتامون ویتامین e400 خارجی ویتامین c (قرص جوشان) زینک پلاس ب کمپلکس و هفته ای یدونه ویتانین D50000میخوریم 

شوهرم سلن پلاسم اصافه براینا میخوره 

خب هر چی دکترت میگه گوش کن ایشالا که قطع بشه و مامان شده باشی  تو ای وی اف خون و لک هست دیگه ...

لیانا جون میگم من شیاف رو رکتال میذارم بعد امشب یه ساعت بعدش دلپیچه شدم مجبور شدم برم دستشویی، به نظرت یه ساعت اثر کرده دیگه؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم رویال ژلی از داروخونه باید بگیرم؟کیوتن قرمز باید باشه؟و اینکه من سه چهار روز دیگه پریود میشم ب ...

اره عزیزم  رویال ژلی داروکده الانم داره فکر میکنم .

بله کیوتن قرمز من استفاده میکنم  

امپول ب کمپلکس میزنم روزای اول پریودیم

ویتامین d3من کمبود دارم اونم امپولشو میزنم ۳۰۰هزار

اووبوستم از یک تا سه ماه قبل استفاده بشه بهتر عمل میکنه (طبق نظر پزشک)

واسه همسرتم نتیجه ازنایش همسر من با اینا دگرگون شد

ال کارنتین _کوکیوتن_پنتوکسی _فولیک اسید ۵

ویتامین e _

کلا چه خودت چه همسرت هرچی ک انتی اکسیدان داره زیاد استفاده کنید_

عزیزم واقعا شرمنده باید پیش یه دکتر دیگه بری  من خودم این جور مواقع بیمارستان نیکان میرفتم که ...

سلام عزيزم بعد انتقال چکاراي ميتونم انجام بدم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
شما رویان رفتی چجوره؟راصی هستی؟مشکل از شما بوده یا همسرت؟دکترتون کیه؟

بله عزیزم رویان بودم ،منکه راضی بودم یکم شلوغ هست ولی بنظرم خیلی کارشون خوبه ، یعنی پزشک و جنین شناس از بهترینها هستن ، مشکل از همسرم بود و دکترمم دکتر مشایخی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بله عزیزم رویان بودم ،منکه راضی بودم یکم شلوغ هست ولی بنظرم خیلی کارشون خوبه ، یعنی پزشک و جنین شناس ...

عزيزم ي سوال از روز اول انتقالت چ استراحتي داشتي مطلق يا کاراتو ميکردي

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
عزيزم ي سوال از روز اول انتقالت چ استراحتي داشتي مطلق يا کاراتو ميکردي

من چون شهرستانم ،دو ساعت تو نماز خونه رویان استراحت کردم بعد با ماشین ۳ ساعت راه تا شهرستان رفتم ، بعدشم تا سه روز اول یه استراحت نسبی داشتم ، یعنی واسه نماز و غذا بلند میشدم و یکم راه میرفتم بعد سه روز دیگه کارای خونه رو انجام دادم وغذا پختم و ... فقط جاروبرقی نزدم 

من چون شهرستانم ،دو ساعت تو نماز خونه رویان استراحت کردم بعد با ماشین ۳ ساعت راه تا شهرستان رفتم ، ب ...

من از روز اول انتقالم ک تقريبا دو روزه استراحت خيلي کم داشتم  کار سنگين نکردم فقط راه رفتم دسشويي رفتم اب خوردم غذا ميوه خودم همش پاشدم امروزم با هواپيما موقع رفتن از پله برقي ي کوچولو پريدم ميترسمم چيزي بشه از ي طرفم زينبي ميکه شب شام درست کرد سرکار رفته چيکارکنم

من از روز اول انتقالم ک تقريبا دو روزه استراحت خيلي کم داشتم  کار سنگين نکردم فقط راه رفتم دسشو ...

نه عزیزم اصلا نگران نباش ، خیلیا بعد انتقال رفتن سرکار و خیلیا دو هفته استراحت مطلق بودن ،واقعا هیچ ربطی نداره ،اگه بخواد بگیره اتفاقا تو حالت اول که شما زندگی روتین رو ادامه میدی احتمالش بیشتر ،چون خونرسانی به رحم بیشتر میشه ، خیالت راحت باشه و توکلت بخدا ، ان شاالله که مامانی به اینچیزا اصلا فکر نکن