2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
من حساب کردم براهمسرمن ۹۶ساعت میشه یعنی مشکلی به وجودمیاد؟نمونه ازمایشاش سالمه مشکلی نداره  بب ...

عزیزم تا 72 ساعت رو برای ای یو ای میگن واسه ای وی اف یا میکرو حداکثر تا 7 روز اشکال نداره بازم اگه نگرانی و مهلت داری تا روز پانکچر بدون دخول همسرت ارضا بشن حالا ب هر طریقی خودت میتونی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بحق امام علی که خوش خبر بیای  بی خبرمون نذار ولی چقدر خوبه که خارج هستی واز اقوام دور هستی&nb ...

حق داری واقعا... واقعا دیروز خوندم گفتی تو یه خونه اید و هر دو باردارن خیلی دلم شکست

من از همین دور از تو اینستا هرکدوم از فامیلها و دوستها باردار میشن یا زایمان میکنن دق میکنم انقدر گریه میکنم، یک هفته داغونم میگم خدایا به همههههههههههههههههه دادی جز من؟ چرا آخه؟

خدا دل ما رو هم شاد میکنه

من یادم نمیتد قبل از اقدام زندگیم چجوری بود... چقدر خوش بودم واقعا ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@زینبی_بابا     دوستان سلام  اینجا کسی هست تخمک حباب دار یا واکوعل دار داشته باشه؟ ...

سلام گلم.

آره من همینجور بودم،یه پانکچر سال قبل داشتم ک هیچی ازش در نیومد برام.بعم گفتن برو اهدایی..

امسال مجددا پانکچر کردم اما قبلش اینوفولیک واووابوست ۱ ماه قبل خوردم.دو تاش سالم در اومدن فقط،اما بازم خداروشکر

دکتربه دوستتون  نگفته علتش چیه؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
ببین از یک هفته مونده به پانکچر نزدیکی ممنوعه چون خطر پیچ خوردن تخمدان یا آسیب دیدن فولیکولها هست ...

وای😣😣😣😣😣😣😣چرادکترم نگفت اینجام نشنیدم دیروزداشتم 😭خیلی ببخشید توروخدااینجامیگم چون جایی نمیشه پرسید.تقریبا میشه چهارروزقبل پانکچر 

یعنی اون سه تادونه تخمکم نابودکردم؟😥😖😖😖😖😖

خدایابه امیدخودت🌺
ن عزیزم اصلا این فکرا رو نکن منم گاهیی چنان درد پریود میگیرم حس میکنم میخوام پریود شم ...خدا فردا رو ...

الهی آمین💕💕💕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
حق داری واقعا... واقعا دیروز خوندم گفتی تو یه خونه اید و هر دو باردارن خیلی دلم شکست من از همین دور ...

ازراه دور که هستی حداقل شماره هاشونو حذف کن نگاه نکن 

تو اونجایی خیلی آزادی راحتی 

اما اینجا هرشب هرشب میبینیشون 

نمیتونی هم فرار کنی هستن

واااااقعا تو بد شرایطی هستم 

دقیقا قبل از اقدام زندگیم بهشششششت بود 

ازشدت غصه خودمو سپردم به خدا

امیدوارم روزگار به کام ماهم بچرخه...آمین 

سلام عزیزم ایشالله که موفق باشین.قبلا میکرو انجام دادین با این دی اف ای؟از بیضه نبوده سریع قبل اسپرم ...

مرسی عزیزم ❤️

من دو بار انجام دادم با dfi ۳۷

دفعه اول ۱۰ تا تخمک که ۴ تاش جنین شد، یکی ۵ روزه شد و بقیه ازبین رفتند اون یکی هم توی pgd مشخص شد مشکل کروموزو داره انتقال ندادیم

دفعه دوم ۱۰ تا تخمک ، ۷ تا جنین شد هیچکدوم ۵ روزه نشدند

دکترم میگفت مشکل از اسپرم هست و باید تسه کنیم برای دفعه سوم

من ناراحت شدم که چرا بار دوم نکرده اگر این راه حل بوده

دکترم رو عوض کردم، دکتر جدید میگه شاید مشکل از کیفیت تخمک باشه چون جنین تشکیل میشه اسپرم کار خودشو انجام داده ولی شاید تخمک کیفیت نداره که جنینها ۵ روزه نمیشن

تنها راه فهمیدنش استفاده از اسپرم اهدایی هست برای آزمایش اینکه آیا این تخمکها با یک اسپرم دیگه ۵ روزه میشن یا نه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عادی بود گلم یادم نیست راستش چون اصلا روش خاصی بعدش وجود نداره، حتی یه ربع بعد یهو دستشوییم گرفت رفت ...

سلام زینبی جان من تو سیکل میکرو هستم اولین تجربه منه و البته امیدوارم نتیجه بگیرم و آخریش باشه. 

میخواستم بدونم مورفولوژی چقدر تو میکرو موثره؟ همسرمن طبق آز رویان مورفولوژیش ۳ هستش.

تعداد اسپرمش ۲۱۶ میلیون

تحرک کل ۳۱ تحرک پیشرونده ۶

اگر بقیه دوستان هم تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

آره بهارجون، روز یازدهمم😶 انشاالله عزیزم❤

کي ازمايش ميدي من روز سومم فکرم کي بي بي چک بزارم

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...