2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
عزیزدلم یکی از بچه ها می گفت قبل تزریق آمپول رو تو دستاتون نگه دارین تا یکم گرم بشه. من البته امتحان ...

سلام خانومي اومدم خونه الهي شکر فعلا ک خوبم ممنونم بابت راهنمايت ...صبم ي خورده دلدرد کمردرد داشتم 

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوب، خوش بحالی داره ها🤗🤗 خدا کمکی کنه و برای من هم چندتا تخمک خوب و تپل مپل و چرب و چیلی از ن ...

انشاالله شما هم برات کلی جنین با کیفیت تشکیل بشه عزیزم استرس نداشته باش خوب نیست توکل کن به خدا 

شما فقط یدونه جنین میخوای که خدا بخواد و مامان بشی دیگه بقیش واست مهم نباشه عزیزم خیلیا با ۲۰ تا جنین مامان نشدن خیلیا هم فقط یدونه جنین داشتن و مامان شدن پس توکل کن به خدا گلم 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
کمتر از ۲۳ ساعت نباشه بیشتر از ۷۲ ساعت هم نشه

من حساب کردم براهمسرمن ۹۶ساعت میشه یعنی مشکلی به وجودمیاد؟نمونه ازمایشاش سالمه مشکلی نداره 

ببخشیدتوروخداسوال می کنم.چون بهم پمادداده استفاده می کنم سختمه گفتم بپرسم 

خدایابه امیدخودت🌺
خدا نکنه عزیز دلم.الهی ک سالم و سلامت باشی.الهی ک ب شادی فرزندتو بغل کنی و بدخواسته قلبیت برسی.ممنون ...

عزیزم دلم روز ده خیلی زود بوده واسه بی بی انشاالله که مامان شدی درکت میکنیم کامل و همه واست دعا میکنیم که با به بتای خوب سوپرایز بشی عزیزم 😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشاالله شما هم برات کلی جنین با کیفیت تشکیل بشه عزیزم استرس نداشته باش خوب نیست توکل کن به خدا ...

ممنونم از نگاه شیرین و قشنگت، توکلم به آفریننده همه مونه

حق با شماست🌸

دوست عزیزم نمیشه که بخاطر dfi بالا دست رو دست بذاریم خود خدا هم میگه از شما حرکت از من برکت ببین د ...

سلام عزیزم ایشالله که موفق باشین.قبلا میکرو انجام دادین با این دی اف ای؟از بیضه نبوده سریع قبل اسپرم؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من چند روز دیگه به امید خدا

بحق امام علی که خوش خبر بیای 

بی خبرمون نذار

ولی چقدر خوبه که خارج هستی واز اقوام دور هستی 

این خودش نعمتی هست

غریبی خیلی بهتر تا شنیدن خبر بارداری ۲جاری که تو یک ساختمون هستی 

دیشب خبر بارداری جاریهام شنیدم داغونما دوسدارم فقط دور شم ازخونم

مال ما که دیگه تعطیله کر کره رو کشیدن پایین دکه رو ببندن😄 اگه باشه یکی دوتا ته گونی، اونم اگه چ ...

دخیرت بد نیست عزیزم که خدا رو شکر کن بالای یک عزیزم بگو خدایا امیدم به خودته 😘😘🌷

انشاالله بهترین اتفاق واست بیفته 

من حساب کردم براهمسرمن ۹۶ساعت میشه یعنی مشکلی به وجودمیاد؟نمونه ازمایشاش سالمه مشکلی نداره  بب ...

ببین از یک هفته مونده به پانکچر نزدیکی ممنوعه

چون خطر پیچ خوردن تخمدان یا آسیب دیدن فولیکولها هست

تخلیه همونطور که زینب جون گفتند باید یکی دو روز قبل باشه با یه روش دیگه نه با نزدیکی

برای کیفیت اسپرم خوب نیست که مدت زیادی مونده بااشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان. من با ای وی اف باردار شدم الان ۶ هفته و ۴ روزم. دیروز در حد دو سه قطره خون قرمز دیدم که ...

نه عزیزم کار سنگین نکن قطع میشه ایشالا 

مامان شدنت مبااارک