2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
سلام خانومایی که آی وی اف کردین وقبلش ال دی دادن  خوردین از چه زمانی بهتون داروهای تحریک تخمک گ ...

من داشتم یک ماه خوردم پری که شدم دومین روز پری امپولامو شروع کردن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ریسک نیست بدون در نظر گرفتن dfiوارد سیکل بشم؟ آخه اینهمه میکرو آمپول واینا بزنیم آخرشم نگیره اینم ...

نه گلم چه ریسکی 

با dfi عالی و زن و شوهر سالم هم ممکنه دفعه اول نگیره، 

بعد هم تو پروتکل استاندارد هیچ پزشکی dfi در خواست نمیده، شما نباید انجام میدادین گلم 

دیروز و پریروز کلی صحبت کردم در مورد dfi

شما رفتی زودتر انجام دادی، الکی خودتو نا امید کردی، برید همون موارد رو که گفتم و رعایت میکنی ادامه بده و برید تو سیکل

نهایت هم خیلی نگرانی یکی دیگه مجدد انجام بده تا ببینی پایین اومده و خیالت راحت بشه، یه کم انرژی مثبت بده بابا همش تلقین بد نکن😉😉😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه فقد سی ار پی مثبت شده ملاک کرونا نیس مشهد ازمایش خون بررسی Igg , Igm انجام میدن اگه منفی باشه نی ...

عزیزم من از قول متخصص عفونی میگم igg و igm هییییییییییچ ارزش تشخیصی ندارن، برای اینکه مستند حرف زده باشم اسم دکتر هم میگم دکتر مهدی یوسفی پور، تو اینستاگرام هم پیج داره

همون تست ته حلق هم 35 درصد منفی کاذب داره تو بهترین شرایط😔😔😔 یعنی مثبت شدن تست ارزش بیشتری داره تا منفی شدنش، جواب تست سرولوژی دیرتر آماده میشه ولی PCR دو تا 4 ساعت

کلی فرد با درگیری ریه PCR منفی داشتن نه فقط تو ایران همه جا این طوریه

عزیزم تواین ۱۱سال دلم از بس از دیدن بی بی چک منفی شکسته.که دیگه هزار تیکه شده الهی بمیرم واسه دله ش ...

بمیرم عزیزم😢😢😢 چقدر حالتو میفهمم من ...

خدایا خودت کمک هممون کن😔

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من سه سال پیش با البرزی پانکچر و دو تا انتقال داشتم که انتقال دومم مثبت شد. خیلی هم راضی بودم. دو ت ...

سلام عزیزم خوبی؟مشکل شما چی بود که رفتید پیش البرزی؟خوبه؟خوش اخلاقه؟مردا رو میفرسته پیش کدوم اورولوژیست؟

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم و عین مواقعی که قراره پریود بشم دنبال علائم نباش، چون ربطی نداره، ...

سلام بی بی نزدم اصلا این چند روزه فردا ان اشالله میرم ازمایش میدم برام با دل پاکتون دعا کنید 🙏

نه گلم چه ریسکی  با dfi عالی و زن و شوهر سالم هم ممکنه دفعه اول نگیره،  بعد هم تو پروتکل ...

زینب جون اگر بخام dfiرونادیده بگیرم که باید بشینم منتظر طبیعی باردار شدن چون بقیه فاکتورهاش تقریبا نرمال 

تعداد ۸۰میلیون حرکت ۴۰ مورفو ۴

اگر پیشنهاد iuiدادن انجام بدم یا بی فایدست 

واقعا راست میگی کاش dfiانجام نداده بودم هرررر اقدام ودرمانی میخام انجام بدم تو ذهنم میگم dfiبالاست چه فایده

البته dfiهم مهمه مگه میشه شکنندگی دی ان ای اسپرم مهم نباشه 😂

بهم میگی قید دی اف ای رو بزن انگار دارم گول خودم میزنما😂😂😂😂😂

@زینبی_بابا    

دوستان سلام 

اینجا کسی هست تخمک حباب دار یا واکوعل دار داشته باشه؟دوستم از ۲۰تا تخمک همه واکوعل دار وحباب دار بوده

درمان داره که بخاد مجدد پانکچر کنه؟یا باید اهدایی بگیره؟

ممنون میشم اگر بهش کمک کنید 

اینقدر بی بی منفی دیدم دیگه این سری نخریدم راستش، آخه بار پنجممه انتقال دادم

سلام شادن جون خوبی پستتو دیدم نگران شدم واست. الان در چ حالی قطع شد؟ یکی از دوستان تو تاپیک فک کنم میگفتن از اول خونریزی دارن حتی الان که چند هفته از بارداریشون گذشته