2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بخوریم عزیزم میشه بمن بگی من حدود دوماه دیگه پانکچر دارم این ماه میخوام شروع کنم رویان سیکل بلند ...

عزیزم گرمیانه زیاد بخور دارچین عسل ، زنجبیل، عسل و سیاهدانه، شیره انگور و ارده، معزیجات، ورزش کن پیاده روی ، شادباش استرس از خودت دور کن ، مکمل هم اووبوست بخور واسه کیفیت  وو تقویت تخمک ، 

کیوتن قرمز 

امگا سه

امپول نوروبیون هر سه چهار تا تو این دو ماه بزن 

ویتامین ای

اسید فولیک

ویتامین دی 

واسه همسرتم فرتیل اید مردان ، کیوتن قرمز ، الکارنیتین 

ویتامین ای 

ان شاءالله نتیجه بگیری عزیزم

مگه نمیگن نیم ساعت بعد انتقال دراز بکشین پس چجوری اجازه دادن هنوز نیم ساعت نشده یعنی بعد از یه ربع ب ...

عزیزم اینا همش برای دلخوشی من و شماست، وگرنه از لحاظ علمی فقط نیم ساعت بعد از iui استراحت باید باشه نه انتفال جنین

اروپا و آمریکا دو دقیقه بعد میگن بلند شید برید سر زندگی تون😉😉😉😉

منم خب دستشویی داشتم نمیتونستم صبر کنم 🤭🤭

جنین رو تو رحم میذارن نه مثانه، اتفاقی براش نمی افته

عزیزم اینا همش برای دلخوشی من و شماست، وگرنه از لحاظ علمی فقط نیم ساعت بعد از iui استراحت باید باشه ...

عزیزم ویتامین های شما قبل پانکچر چیا بود؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
@زینبی_بابا     سلام وقت بخیر خوبید من امروز ۱۴ انتقالمه ولی هیچ علایمی ندارم خیلی ناامی ...

سلام عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم و عین مواقعی که قراره پریود بشم

دنبال علائم نباش، چون ربطی نداره، تنها علامت حاملگی بالا رفتن تیتر بتاست، بی بی هم خواهرانه میگم نزن

زینبی جون الانم نباید روغن کنجد بخورم ؟ ضرر داره 

الان دیگه مهم نیست ولی اگر از سلامتش مطمئنی بخور یعنی بدونی طرف دستگاه رو تمیز میکنه دوره ایی

خودش آدم تمیزی هست، کنجد ها کپک نداشتن قبل از روغن گیری و... 

عزیزم تواین ۱۱سال دلم از بس از دیدن بی بی چک منفی شکسته.که دیگه هزار تیکه شده الهی بمیرم واسه دله ش ...

از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم روز عیدی اشکمونو در، آوردی دختر ،، خدا بزرگه هنوز ک وقت داری بذار 4 روز بعد برو ازمایش بده تا پریود نشدی امید هس

زینبی عزیز من هرچی جستجو کردم اطلاعاتی در باره آمپول الونوا پیدا کنم چیزی نیومد دکتر دوتا امپول برا ...

عزیزم الونوا یه آمپول هست که به صورت تک دوز اغلب تجویز می شه و fsh رو به طور تدریجی در بدن آزاد میکنه و نیاز به تزریق هر روز محرک تخمدان نیست، چون تا حدود یک هفته fsh آزاد میکنه

ولی گاهی دو تا می‌نويسن، اغلب باید بعد از ظهر تزریق بشه مگر اینکه پزشک چیز دیگه ایی بگه

حالا اینکه دو تا رو شما باید کی بزنی، همزمان یا نه نمیدونم، دکترتون باید بگه حتما،اگر شماره نداری ازشون حتما زنگ بزن بلوک زایمان بیمارستانی که کار میکنه تا از خود دکتر مستقیم بپرسن

از رحمت خدا ناامید نشو عزیزم روز عیدی اشکمونو در، آوردی دختر ،، خدا بزرگه هنوز ک وقت داری بذار 4 روز ...

شرمندم.ببخشید.😔

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت.