2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
منم همینو میگم من اشتباه کردم مکمل نخوردم ولی بچه هایی ک هنوز مهلت دارین و پانکچر نشدین بخورید اینهم ...

من اوابوست با ویتامین ای و دی امگا میخورم دیگه تلاشمم همینه انشالله خوب باشه

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان سوفی جون ببخش عزیزم نمیتونم تگت کنم نتم ضعیفه من این دوز مکملارو نفهمیدم مخصوصا کیوتن الان اینی ک من دارم ۱۰۰mg

طبق دستور شما یعنی باید روزی ۳ تا ازش بخورم ؟؟

حالا ی مقداری ام ک تو اووبوست هس

گلم جای همون واکسن میشه زد ولی ارجحیت با دستور پزشک هست اگر گفته دور ناف همون جا بزن

دکترم گفت مشکلی نداره دور ناف ولی مشاورش گفت بازو بزنی بهتره نمی دونم

یه سوال هم دارم آمپول سینالو خودکاری طریقه زدنش یادم رفته چطوری بود؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

خانوما من دفعه اول اینهمه استرس نداشتم موقع آمپول زدن این بار خیلی استرس دارم نمی دونم چرا😭😭سرم گیج میره دست وپام میلرزه چیکار کنم خودمم نمی تونم بزنم بیشتر استرس می گیرم امروز خواهرم پیشم بود برام زد سینال اف خودکاری راحت بود خوب زد ولی این یکی هاش ام جیو دوتا پودر بود یه آب خواهرم مخلوطشون کرد بهمتزریق کرد دوباره دید تو‌جاش خیلی باقیمونده دوباره تزریق کرد مشکلی که نداره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
من سه سال پیش با البرزی پانکچر و دو تا انتقال داشتم که انتقال دومم مثبت شد. خیلی هم راضی بودم. دو ت ...

مطبش شلوغه؟ قبل کرونا ک میرفتم وحشتناک شلوغ بود الان چجوریه؟من برا ۲۵نوبت دارم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

@زینبی_بابا    

عزیزم یه خانوم تو یه تاپیک دیگه فردا عمل پانکچر داره بعد یه هفته بیشتره نزدیکی نداشتن، حالا نگرانه میگه ایرادی نداره؟ آخه برای پانکچر میگن اسپرم تازه باشه بهتره گفتم شاید شما بدونی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
باورت میشه از صبح پاهام یخ کرده از استرس😕😕😕 از بس هی گفتم چرا بقیه لکه بینی دارن من ندارم به سرم ...

گلم همه چیز رو بسپار به خدا. مطمئننننننن باش بهترین ها رو برات رقم میزنه. از ته دلم ازش میخوام مصلحتش با خواسته قلبیت یکی باشه🙏🏻 

زینب جون دکتر سجادی هیچ دارویی برای همسرم ننوشت ،به نظر شما چی بهش بدم ،این چند وقت خودش فولیک اسید ...

گلم منم همسرم همینا رو داشت خودم بهش ولمن کانسپت دادم

با خانم کریمیان صحبت کردین؟؟ 

توکل به خدا عزیزم 

گلم همه چیز رو بسپار به خدا. مطمئننننننن باش بهترین ها رو برات رقم میزنه. از ته دلم ازش میخوام مصلحت ...

یاخدا❤❤❤ سریای قبل جنین داشتم یجورایی انگار پشتم گرم بود الان ندارم اینجوری شدم ولی بازم هرجور خدا صلاح بدونه

ممنون راز جون😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شیرازیای گل اگه اینجا هستین بگین کدوم دکتر میرید برای ای وی اف...من شمالی رو انتخاب کردم تعریفشو زیا ...

من مژگان صیادی میرم ولی تعریف شمالیم شنیدم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩