2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام زینبی جون خیلی حالم بده  میدونم تاپیک جای پرسش وپاسخ مربوط به میکرو هست  اما دلم می ...

عزیزم من یی دوستی دارم دی اف شوهرش 38 بود با مکمل رسوند ب 20 الان برات پیدا میکنم چیا بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جون خیلی حالم بده  میدونم تاپیک جای پرسش وپاسخ مربوط به میکرو هست  اما دلم می ...

داروهاش فرتیل اید ، ویتامین ای و سی و قرص اندرفرتی و سلنیوم، کیوتن قرمز 

تعداد 5 میلیون شده 70 میلیون مورفولوژی صفر شده یک تحرک صفر شده 5

شادن جون میدونم خیلی سخته اما سعی کن اصلا بهش فکر نکنی. استرس خیییلی بده. خونریزی توی ای وی اف ...

باورت میشه از صبح پاهام یخ کرده از استرس😕😕😕 از بس هی گفتم چرا بقیه لکه بینی دارن من ندارم به سرم اومد😐 فقط خدا کمک کنه پریود نباشه...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
بعضی دوستان انگار خارجی پیدا کردن  دیگه ایرانی اگه فقط هست حرص نخوریم چاره ای نداریم با مکمل ه ...

منم همینو میگم من اشتباه کردم مکمل نخوردم ولی بچه هایی ک هنوز مهلت دارین و پانکچر نشدین بخورید اینهمه دارو وشروع هزینه هدر نشه

اگه اچ سی جی نزدی حتما یک بیبی بزن و ب خودت استرس وارد نکن شیاف تو دوبار در روز کن و استراحت داشته ب ...

اینقدر بی بی منفی دیدم دیگه این سری نخریدم راستش، آخه بار پنجممه انتقال دادم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شما هم همسرت مورفوش صفره؟من همسرم هم مورفو هم تحرکش صفره😔اگه تاثیر داره حتما میگیرم.... دکتر به همس ...

نه فداتشم مورفو همسرم 40 بود تحرکش55 تعداد 120 میلیون ولی با سه بار ای یو ای باردار نشدم بخاطر همین خودم پیشنهاد ای وی اف دادم فک میکنم یکم تنبلی تخمدان دارم و الانم فهمیدم ک با دارو هم ک بالغ میشن احتمالا پوچ یا بی کیفیت هستن ک 11 تخمک 4تا جنین شده واسه همین این سیکل خودم و همسری رو بستم ب مکمل خودم کیوتن قرمز و اووبوست و امگا سه و ویتامین ای و سی و دی و ب کمپلکس و اسید فولیک

همسری هم کیوتن قرمز و فرتیل اید و ویتامین ای  سی و اسید فولیک سیکل بعد پانکچرمه 9 تا فولی ریز دارم بلکم با اینا بالغ شن و طبیعی باردار شم ان شاءالله

اولش موعدپریودی خونریزی داشتم بعدشم لکه.الانم هفته شش هستم چندروزیه لکه بینی ندارم.اوایل سمت چپم تیر ...

اگه دردش تموم شده ک خارج رحم نیس گلم خیالت راحت خارج رجم درد شدید رحمی دارن ک با هیچ دارویی آروم نمیشه بازم اگه نگرانی 6 هفته میتونی سونو بدی اگه میخوای صدای قلبشم بشنوی سونو داخلی بده عزیزم

شما هم همسرت مورفوش صفره؟من همسرم هم مورفو هم تحرکش صفره😔اگه تاثیر داره حتما میگیرم.... دکتر به همس ...

خیلی تاثیر داره حتما بده من سرخود میگیرم واسه تحرک الکارنتین هم بگیر هم بصورت قرصه هم بصورت محلول ب اصطلاح ساشه من 1000 گرفتم 14 تا بود روزی یکی خورد خیلی خوب بود

اگه دردش تموم شده ک خارج رحم نیس گلم خیالت راحت خارج رجم درد شدید رحمی دارن ک با هیچ دارویی آروم نمی ...

آره دردش تموم شدهمون صبحی.ممنون گلم استرسم کمترشد.بخاطراینکه قبلالکه بینی داشتم میترسم برم سونوداخلی اگ خدابخاد25میرم براسونوقلب اونموقع 7هفته و5روزمه

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
آره دردش تموم شدهمون صبحی.ممنون گلم استرسم کمترشد.بخاطراینکه قبلالکه بینی داشتم میترسم برم سونوداخلی ...

نگران نباش عزیزم اگه استراحت کن نزدیکی ب هیچ عنوان نداشته باش کار سنگین نکن پله بالا پایین نشو و اگه دوباره درد گرفت ی استامینوفن ساده بخور

باکدوم جنین شناش مشاوره انجام دادید؟ میتونم بدونم چی بهتون گفت؟

نمیدونم فامیلش چی بود ولی خانم بود ،گفت با توجه به آزمایشات نمیتونم نظر قطعی بدم و امیدوارتون کنم ولی خوب شاید هم توی این سیکل اسپرم خوب وجود داشته باشه و همه سیکل ها مثل هم نیستن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...