2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
از روز اول انتقال دل درد پری رو دارم انتقالای قبلیمم داشتم ولی سریای قبل پروژسترونمو قطع میکردم 4-5ر ...

استرس برات بدترین چیزه عزیزم فکرت رو منحرف کن مثبت باش خدا بخواد مامان میشی عزیزم 🌺🌺

یه اهنگ شاد بزار نفس های  عمیق بکش خودت رو ریلکس کن 😘نی نی جاش خوبه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
منظورش محرک های ایرانیه مثل اچ ام جی، سینال اف، سینافکت ، اینا ایرانین گونال اف و سوپر فکت و فوستیمو ...

شما پیش نصر میرید عزیزم؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس برات بدترین چیزه عزیزم فکرت رو منحرف کن مثبت باش خدا بخواد مامان میشی عزیزم 🌺🌺 یه اهنگ شاد ...

پناه بر خدا عزیزم

اتفاقا شوهرمم میگه با این استرسی که داری چیزی ام باشه از بین میبریش😕

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
پناه بر خدا عزیزم اتفاقا شوهرمم میگه با این استرسی که داری چیزی ام باشه از بین میبریش😕

دقیقا همینه عزیزم استرس سمه برات 

شیرازیای گل اگه اینجا هستین بگین کدوم دکتر میرید برای ای وی اف...من شمالی رو انتخاب کردم تعریفشو زیا ...

من سه سال پیش با البرزی پانکچر و دو تا انتقال داشتم که انتقال دومم مثبت شد. خیلی هم راضی بودم.

دو تا جنین دیگه داشتم که این ماه با دکتر شمالی انتقال دادم. دکتر شمالی عاااالیه هم از نظر تخصص هم اخلاق 

نصر انقدر بی توجه نیست که به همه مریض هاش ایرانی تجویز کنه وقتی اثر بد داره  بدن با بدن فرق دا ...

عزیزم خارجی پیدا نمیشه نصرم یک پزشکه وقتی خارجیش نیس مجبوره ایرانی بده پزشکا طبق تجربه حرف میزنن حتما ی چیزی هست ک میگن حتما مقایسه میکنن دیگه

عزیزم خارجی پیدا نمیشه نصرم یک پزشکه وقتی خارجیش نیس مجبوره ایرانی بده پزشکا طبق تجربه حرف میزنن حتم ...

بعضی دوستان انگار خارجی پیدا کردن 

دیگه ایرانی اگه فقط هست حرص نخوریم چاره ای نداریم با مکمل ها دیگه کمی خودمون رو قوی کنیم 

عزیزم تست کرونا ته حلقی باید بده همسرتون اگر اون منفی بود میتونه به خاطر برونشکتازی یا عفونت دندون ب ...

اگه فقد سی ار پی مثبت شده ملاک کرونا نیس مشهد ازمایش خون بررسی Igg , Igm انجام میدن اگه منفی باشه نیازی ب تست ته حلق نیس

@زینبی بابا  سلام وقت بخیر خوبید من امروز ۱۴ انتقالمه ولی هیچ علایمی ندارم خیلی ناامیدم 😔دوست ...

عزیزم من اصلا سینه درد نداشتم ۱ماهه خیلی سینم درد میگیره و داغ شده اصلا قبلش هیچ حسی نداش به این نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خانوما این پست منو ندیدین؟😢 بعدش یه شیاف گذاشتم سرخود، دوبار رفتم فقط لک کوچولوی قهوه ای خیلی روشن ...

شادن جون میدونم خیلی سخته اما سعی کن اصلا بهش فکر نکنی. استرس خیییلی بده. خونریزی توی ای وی اف خیلی محتمله. انشالله که چیزی نیست. من تا سه ماه بعد انتقالم خونریزی و لکه ببینی داشتم 

بهش فرتیل اید مردان بده من برا همسرم گرفتم داره میخوره

شما هم همسرت مورفوش صفره؟من همسرم هم مورفو هم تحرکش صفره😔اگه تاثیر داره حتما میگیرم.... دکتر به همسرت داده؟کدوم دکار؟راحت پیدا میشه؟ببخشا خ سوال پرسیدم🤦‍♀️

چ علایمی داری ک نگرانی؟ عزیزم

اولش موعدپریودی خونریزی داشتم بعدشم لکه.الانم هفته شش هستم چندروزیه لکه بینی ندارم.اوایل سمت چپم تیرمیکشیدوطرف راستم خیلی کمترتیرمیکشد.ولی امروزصب خیلی سمت چپم تیرکشیدک حدودنیم ساعت طول کشیددردش خیلی نبودا

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢